DWTS: Η συγκίνηση της Αργυράκη για τον γιο της: «Μου λείπει πολύ, μακάρι να γυρίσει»
Media

DWTS: Η συγκίνηση της Αργυράκη για τον γιο της: «Μου λείπει πολύ, μακάρι να γυρίσει»

10ο live για το «Dancing With The Stars» απόψε σε απόλυτα glam χριστουγεννιάτικη διάθεση με εκπλήξεις αλλά και συγκινήσεις.

Άγιος Βασίλης έρχεται… και η Μπέσσυ Αργυράκη μοιράζει δώρα με τα γρήγορα βήματα ενός quickstep. Μαζί με τον Γιούρι μας ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα όμως πριν από το χορό της, η Μπέσσυ εξομολογήθηκε πόσο της λείπει ο γιος της, που ζει και εργάζεται στην Ελβετία ως σεφ.

Εμφανώς συγκινημένη και βουρκωμένη η όμορφη και πάντα εντυπωσιακή τραγουδίστρια, είπε στην κάμερα:

«Ο γιος μου λείπει στην Ελβετία εδώ και πολλά χρόνια. Είναι σεφ εκεί. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και μακάρι τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα να γίνουν καλύτερα και να έρθει πίσω. Αυτό είναι το όνειρό μου και νομίζω το όνειρο κάθε μάνας που το παιδί της είναι στο εξωτερικό», είπε δακρυσμένη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

«Του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία, όπως και στην κόρη μου, δεν τους ξεχωρίζω. Είναι κρίμα που είναι τόσα χρόνια μακριά, αλλά θα ήταν εγωιστικό να πω να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, γιατί έτσι όπως είμαστε εδώ... η Ελβετία είναι μια χώρα που ποτέ δεν θα πάει άσχημα. Έρχεται κάθε δύο μήνες και τον βλέπω πολύ συχνά. Ετοιμάζεται να κάνει και μια προσωπική του δουλειά», έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης

Μπέσσυ Αργυράκη: Η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν με τον Σταμάτη Κόκοτα (Video)

DWTS: Τα έδωσε όλα η Μπέσσυ Αργυράκη! Το φιλί στον Jason, το τέλειο look και η άψογη χορογραφία

Μπέσσυ is... back! Το DWTS, οι απώλειες που της κόστισαν και η δουλειά της ως ασφαλίστρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved