Media

DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε! Το χειροκρότημα της Καγιά και η ανακοίνωση - έκπληξη

DWTS: Οι 8 celebrities και οι παρτενέρ τους, στο δέκατο live του σόου τα έδωσαν όλα. Με θετική διάθεση και ενθουσιασμό χόρεψαν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για καλό σκοπό, κάνοντας και αυτή την Κυριακή μας μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια! Στο τέλος όμως είχαμε και μια ακόμη αποχώρηση.

Αυτή την Κυριακή στο «Dancing with the Stars» ήταν η εκρηκτική ‘Ελενα Τσαγκρινού αλλά αυτή τη φορά όχι ως διαγωνιζόμενη! H Έλενα επέστρεψε για να λάμψει στο ballroom χορεύοντας αλλά και τραγουδώντας!

Την αγάπη του για τον χορό ήρθε να εκφράσει στο «Dancing with the Stars» και o Κρατερός Κατσούλης! Έχοντας δίπλα του τους επαγγελματίες χορευτές, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής, μας κατέπληξε με χορευτική του δεινότητα σε ένα club, όπου ο χορός δεν σταματά ούτε για μία στιγμή


Τα 8 υπέροχα ζευγάρια έδωσαν τη χορευτική μάχη για την παραμονή τους στο πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show και διεκδίκησαν την υψηλή βαθμολογία της έμπειρης κριτικής επιτροπής, αλλά και τη θετική ψήφο των τηλεθεατών.

  • Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης έδωσαν τέλος στη “σχέση” τους με μία αέρινη, σύγχρονη χορογραφία.
  • Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ χόρεψαν cha cha cha και μας ταξίδεψαν σε τροπικά μέρη.
  • Ο Έντουαρντ Στεργίου ήθελα να γίνει ο βασιλιάς της salsa και θα προσπάθησε να σαγηνεύσει την Ελισάβετ με το ταπεραμέντο του.
  • Άγιος Βασίλης έρχεται… και η Μπέσσυ Αργυράκη μοίρασε δώρα με τα γρήγορα βήματα ενός quickstep. Μαζί με τον Γιούρι θα μας ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα.
  • Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αλέξανδρος προσπάθησαν να ισορροπήσουν σε μικρά εμπόδια και χόρεψαν Charleston.
  • Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία χόρεψαν American Smooth σε ένα χιονισμένο πάρκο.
  • Ο Dominic Stars μεταμορφώθηκε σε… smooth criminal και διεκδίκησε την Ειρήνη στα βήματα του jazz.
  • Η Μαριάννα Γεωργαντή είχε στο πλευρό της τον Σπύρο και χόρεψε ένα παθιασμένο paso doble.

10ο live και οι 8 λατρεμένοι celebrities τα έδωσαν όλα στο εορταστικό ballroom του «Dancing With The Stars», κάνοντας μια χριστουγεννιάτικη ευχή: να λάβουν 10 x 4!

Δεν τα κατάφεραν όμως όλοι παρά την προσπάθεια και την όμορφη χορογραφία.

Η αγωνία κορυφώθηκε για τους λατρεμένους celebrities για το ποια θα είναι η βαθμολογία των κριτών ενώ ζήτησαν από το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει πάντα και παντού και να διασκεδάζει με την καρδιά του μαζί τους, να τους ψηφίσει, ώστε να παραμείνουν στο διαγωνισμό!

Ποιο ζευγάρι δεν τα κατάφερε και αποχώρησε;

Δες τη gallery

Αμέσως μετά την αποχώρηση η Βίκυ Καγιά τους έκανε μια ανακοίνωση, στο επόμενο live οι παίκτες αλλάζουν παρτενέρ για μια μόνο βραδιά, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Tα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Αντίστοιχα, τα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved