Νικόλας Αγγελής: Από κορονοϊό έφυγε η μητέρα του, Ευγενία Χριστοπούλου – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Media

Νικόλας Αγγελής: Από κορονοϊό έφυγε η μητέρα του, Ευγενία Χριστοπούλου – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Νικόλας Αγγελής καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του και δημοσιογράφος, Ευγενία Χριστοπούλου χάνοντας τη μάχη με τον κορονοϊό.

«Η ψυχή της μητέρας μου Ευγενίας Eugenia Christopoulou πέταξε σαν μικρό πουλάκι πριν τρεις μέρες, την Πέμπτη το μεσημέρι. Μου χάρισε το δώρο της ζωής και το δώρο της ζωής της. Ίσως και του θανάτου της.

Η μεγαλοπρέπεια της, η γενναιοδωρία και το πνεύμα της διείσδυσαν σ όποιον βρέθηκε κοντά της. Όποιος επιθυμεί να την χαιρετήσει η ακολουθία θα γίνει την Τρίτη στη μία ( 13:00 ) στο κοιμητήριο Παπάγου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Αγγελής κάνοντας γνωστή τη θλιβερή αυτή είδηση.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από μάχη με τον κορονοϊό, την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, η δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου σε ηλικία 69 ετών.
Η Ευγενία Χριστοπούλου επέδειξε συνέπεια και επαγγελματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της, ενώ υπήρξε επιμελής, εργατική και παράδειγμα συναδελφικής αλληλεγγύης.

Πολυμήχανη και πολυτάλαντη, ασχολήθηκε με επιτυχία με πολλά είδη ρεπορτάζ, όπως το ρεπορτάζ των υπουργείων Δημοσίων Έργων, Εμπορίου και Εθνικής Άμυνας, το ελεύθερο αλλά και το αθλητικό, γεγονός που σαφώς καταδεικνύει το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων της, που την ανέδειξαν σε μια καταξιωμένη επαγγελματία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, συλλυπείται βαθύτατα τον γιο της Νίκο Αγγελή και τους οικείους της. Η κηδεία της Ευγενίας Χριστοπούλου θα γίνει αύριο, Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο Παπάγου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved