Αντύπας: Η δικαστική διαμάχη για το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί χωρίζω»
Media

Αντύπας: Η δικαστική διαμάχη για το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί χωρίζω»

Ο Αντύπας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανή!» μίλησε για τη δικαστική διαμάχη για το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί χωρίζω», την άγνωστη ιστορία πίσω από το «Οδηγώ και σε σκέφτομαι», αλλά και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του!

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Πρώτη φορά συνεργάζομαι με το Ζαφείρη Μελά. Το CABANA είναι ένας εκπληκτικός χώρος. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη του στα πρόσωπά μας. Ο χώρος της νύχτας έχει αλλάξει. Το να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι στο μαγαζί περιορίζει αρκετά τα πράγματα. Πρέπει ο κόσμος να εμβολιαστεί, πεθαίνουν νέοι άνθρωποι. Δε θα δούλευα με μη εμβολιασμένο συνάδελφο»!

Και τόνισε ότι «Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Ρίτα Σακελλαρίου και την Άντζελα Δημητρίου».

«Το 1992, την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα και κόντεψαν να με φάνε», περιέγραψε ο ίδιος σχετικά με ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του.

«Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίρνεις τα ίδια λεφτά. Όταν ήμουν στο Ποσειδώνιο επειδή δε χωρούσε ο κόσμος πήραμε και το απέναντι μαγαζί», είπε για τις εποχές της μεγάλης δόξας.

«Το “Μετακομίζω γιατί χωρίζω” το έχω γράψει εγώ. Πήγαν κρυφά από εμένα το τραγούδι στον Στράτο Διονυσίου. Πήγα στα δικαστήρια, το κέρδισα, και ο Μάτσας ήθελε να μου δώσει 500.000 για να το πει ο Στράτος Διονυσίου», ανέφερε ο Αντύπας για τη δικαστική διαμάχη γύρω από το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί χωρίζω».

Και πρόσθεσε: «Από τα τραγούδια μου ξεχωρίζω το “Είμαι στα χάι μου όταν σε έχω πλάι μου”», απάντησε.

«Τον πρώτο μου δίσκο τον άφησα στο μνήμα του πατέρα μου, του το είχα υποσχεθεί», αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδιστής, ενώ εκμυστηρεύτηκε και ότι «Το “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” δημιουργήθηκε στις στροφές πηγαίνοντας προς τον Κάλαμο».

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 38 χρόνια. Ο γάμος είναι “λαχείο”. Έχουμε δύο εκπληκτικά παιδιά και δύο εγγόνια που μας έκαναν πάλι παιδιά. Εγώ δε χάρηκα τα παιδιά μου. Μεγαλώνω τα παιδιά της κόρης μου, πιο πολύ από ό,τι μεγάλωσα τα δικά μου παιδιά», είπε για τη σύζυγό του και την οικογένειά του.

«Ζήλευα τη γυναίκα μου, όπως και εκείνη. Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες στο καμαρίνι μου. Ήρθε μία γυναίκα στο καμαρίνι μου, μου έπιασε το χέρι και είπε στη φίλη της πως “είναι ζωντανός”. Εκείνη νόμιζε ότι είμαι άγαλμα», συνέχισε.

Τέλος, ο Αντύπας αποκάλυψε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved