Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Τα πρώτα 24ωρα ως ζευγάρι είναι παραμυθένια, αποκαλύπτουν οι ίδιοι
Media

Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Τα πρώτα 24ωρα ως ζευγάρι είναι παραμυθένια, αποκαλύπτουν οι ίδιοι

The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς πήρε την μεγάλη απόφαση και η Αθηνά New York είναι η γυναίκα με την οποία θα ξεκινήσει τη νέα του ζωή μετά το ριάλιτι!

Το ζευγάρι ήδη ζει ονειρεμένες στιγμές με τους δυο τους να περνούν τα πρώτα 24ωρα μετά το τέλος του ριάλιτι.

«Eχω κάνει τόσα πολλά παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου προς το παρόν για να μιλάμε για το γάμο, αλλά δεν θα ήθελα αυτή της στιγμή να μπερδέψω τις έννοιες. Όπως είπα στην Αθηνά θέλω να βιώσουμε στιγμές μαζί, να δούμε από μια άλλη οπτική όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Το ζητούμενο είναι να βρούμε κοινή πορεία και να βρισκόμαστε όσο πιο κοντά, γιατί οι αποστάσεις χιλιομετρικά είναι μεγάλες και θα πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή σε αυτό. Μετά να ξέρεις θα είσαι ο πρώτος που θα ανακοινώσω πως θα γίνει αυτή η πρόταση» αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς.

«Θέλω στον γάμο να χορεύω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε ωραίο παπά, να έχουμε άσπρα περιστέρια. Ήθελα να παντρευτώ Σαντορίνη αλλά πήγαμε εκεί και ήταν σαν να ήταν γάμος. Θέλω ένα νησί πολύ fun όπως η Κρήτη. Ή Ικαρία ή Κύπρο, μου αρέσουν όλα τα νησιά» σχολίασε η Αθηνά New York.

«Εννοείται ότι θα μπορούσα να ταξιδέψω στην Νέα Υόρκη για την Αθηνά. Για αυτό είπα στην Αθηνά να δούμε τα πράματα από μια άλλη οπτική, γιατί από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Αθηνά μένει στην Αμερική, μου ήταν πολύ δύσκολο να κάνω μια σχέση εξ αποστάσεως. Άρα αυτό θα είναι κάτι που εμείς οι ίδιοι θα ψάξουμε να βρούμε και όλα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε ο Αλέξης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved