Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» με τον Λεβεντογιάννη: «Πώς είναι δυνατόν; Συγγνώμη που σε ρωτάω»!
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» με τον Λεβεντογιάννη: «Πώς είναι δυνατόν; Συγγνώμη που σε ρωτάω»!

O Μιχάλης Λεβεντογιάννης ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και έκανε μία αποκάλυψη που άφησε «κάγκελο» την παρουσιάστρια!

Ο ηθοποιός είπε: «Είμαι καλά, είμαι ήσυχα, μετά από 4 χρόνια που το ξυπνητήρι χτυπούσε στις 05.00, φέτος είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Όσο μου άρεσε η χαλάρωση, άλλο τόσο μου έλλειπε και όλο αυτό που υπήρχε, το ξύπνημα, οι υποχρεώσεις. Πλέον είμαι στη φάση της απόλαυσης, έχω μόνο το θέατρο το βράδυ».

Ο Μιχάλης είπε ότι είναι γέννημα θρέμμα του κέντρου της Αθήνας στο οποίο και μένει.

Και πρόσθεσε: «Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φύγω εκτός κέντρου. Δεν οδηγώ οπότε το κέντρο είναι μια safe λύση. Δε έχω την οδική συμπεριφορά, έχω βιώσει ένα πολύ άσχημο τρακάρισμα αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν οδηγώ. Χρησιμοποιώ πολύ ταξί, παλιότερα χρησιμοποιούσα και ΜΜΜ».

Αυτή η ατάκα του ότι δεν οδηγεί, άφησε άφωνη την Ελένη που του είπε: ««Πώς είναι δυνατόν; Συγγνώμη που σε ρωτάω»!

Και ο ηθοποιός τόνισε: «Αν καταπιεζόμουν θα οδηγούσα αλλά δε μου έλειψε ποτέ τίποτα. Με το ζόρι δε γίνεται τίποτα. Σίγουρα θέλω να υπάρχουν και στιγμές χαλάρωσης, να ξεφεύγω».

Και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί τα social media: «Χρησιμοποιώ το Instagram. Θέλω να είναι κάτι σαν άλμπουμ φωτογραφιών, όχι να ανεβάζω συνέχεια τα πάντα. Σε σχόλια και μηνύματα απαντώ αλλά όχι πάντα. Είναι ανέφικτο να απαντάς σε όλα».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν θα τον βλέπαμε φέτος και στην τηλεόραση: «Ήταν φέτος να είμαι σε μια σειρά, αλλά λόγω κακής συνεννόησης των συντελεστών ακυρώθηκε τελευταία στιγμή».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση που μας αιφνιδίασε – Εκτός αέρα η εκπομπή της (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Η επική ατάκα για την γκάφα του Γκουντάρα στον τελικό του Big Brother (Video)

Ελένη: Αποθέωσε τον Σάκη για την εμφάνιση του στο Voice – Η αποκάλυψη on air που την «άφησε άφωνη»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved