GNTM 4 τελικός: Φωτιά πήρε το Twitter με τη νίκη της Κυβέλης! Επικά σχόλια! (photos)
Media

GNTM 4 τελικός: Φωτιά πήρε το Twitter με τη νίκη της Κυβέλης! Επικά σχόλια! (photos)

GNTM 4 Τελικός: Μεγάλη νικήτρια, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες (21/12) είναι στον φετινό κύκλο του GNTM 4 η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Μία κοπέλα που είχε κάνει σχεδόν από το πρώτο λεπτό, αισθητή την παρουσία της μέσα στο παιχνίδι. Όχι μόνο γιατί ήταν από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά κορίτσια του φετινού κύκλου του GNTM αλλά και επειδή με την πρώτη ευκαιρία εξέφραζε on camera ό,τι σκεφτόταν, ακόμα και αν αυτό ήταν... βιτριολικό για τους συμπαίκτες της.

Η αλήθεια είναι πως η Κυβέλη δεν κατέκτησε τις καρδιές των συμπαικτών της. Αντίθετα μάλιστα και ειδικά προς το τέλος, ο δρόμος για τη νίκη της φάνηκε να είναι πραγματικά μοναχικός αφού οι δύο άλλοι φιναλίστ, η Όλγα Ντάλλα και ο Κωνσταντίνος σχεδόν δεν της απηύθυναν ούτε τον λόγο.

Εκείνη όμως, προσηλωμένη στον στόχο της που ήταν να κερδίσει τον τίτλο, το έπαθλο των 50.000 ευρώ αλλά και πολλά άλλα πλούσια δώρα, δεν ασχολήθηκε με κανέναν άλλον παρά μόνο με την ανάγκη της να είναι η μεγάλη νικήτρια.

Κάτι που έδειξαν να συμμερίζονται και πολλοί χρήστες του Twitter, πολλοί από τους οποίους κατά τη διάρκεια της προβολής του παιχνιδιού, δεν ήταν πάντα και πολύ καλοί μαζί της. Οι περισσότεροι όμως, σήμερα, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, έδειξαν να ρίχνουν... ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό της, θεωρώντας απόλυτα δίκαιη την επιλογή της στην κορυφή του φετινού GNTM.

Φυσικά τα σχόλια... επικά για τη μεγάλη νικήτρια, ειδικά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Δείτε μερικά απολαυστικά tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4 Τελικός: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου η μεγάλη νικήτρια!

GNTM 4 Τελικός: Οι πρώτες εικόνες από το live! Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ισμήνης

GNTM: Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει το GNTM 4 και βγήκε τρέιλερ για το GNTM 5! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved