Αποκαλυπτικός ο Πουλάκης! «Είχα έρθει σε ρήξη με τον Λιγνάδη! Είδα πράγματα και απομακρύνθηκα»
Media

Αποκαλυπτικός ο Πουλάκης! «Είχα έρθει σε ρήξη με τον Λιγνάδη! Είδα πράγματα και απομακρύνθηκα»

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Όμηρος Πουλάκης, ο οποίος αποκάλυψε το λόγο που σταμάτησε να συνεργάζεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αρχικά ο Όμηρος Πουλάκης τόνισε: «Μικρός ήθελα να γίνω… γάτα! Μετά ήθελα να γίνω ταξιτζής, οδοκαθαριστής, ποδοσφαιριστής και μετά ηθοποιός», είπε γελώντας ο γνωστός ηθοποιός ενώ αναφερόμενος στο πώς «ξύπνησε» η αγάπη του για την υποκριτική, ο ίδιος περιέγραψε ότι «Ο παππούς μου, μου έλεγε αυτοσχέδια παραμύθια και ο πατριός μου με μύησε στο θέατρο σκιών».

Και τόνισε: «Φυσικά και έχω περάσει οικονομικά δύσκολα. Δεν ένιωσα την ανάγκη για μια πολυέξοδη ζωή και δε θεωρώ το χρήμα ένδειξη επιτυχίας, ευτυχίας ή αξίας».

Όσον αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, που έχουν έρθει στο «φως» μέσω και του κινήματος MeToo, ο ίδιος είπε ότι «Έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά στο θέατρο, έχω υπάρξει και μάρτυρας κακών συμπεριφορών, αλλά δε συγκρίνεται με τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές. Αντιμετώπισα την άσχημη συμπεριφορά διεκδικώντας δικαιότερη συμπεριφορά. Με έχει επηρεάσει αυτό και μου έχει αφήσει και αποτύπωμα».

Μάλιστα, ο ηθοποιός ανέφερε τους λόγους που σταμάτησε να συνεργάζεται με το Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ήμουν μαθητής και συνεργάτης του Δημήτρη Λιγνάδη. Βίωσα σοκ με όσα βγήκαν, είναι ακραίο, ακόμα το επεξεργάζομαι. Από το 2007 είχα έρθει και σε συνεργατική και σε προσωπική ρήξη με το Δημήτρη Λιγνάδη, είχα δει πράγματα που δεν ήθελα να υπάρχουν στη ζωή μου και απομακρύνθηκα για εντελώς διαφορετικές συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα από το Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Τρεις νέες υποθέσεις με προσωπικά βίντεο - Όσα είπε ο Λύτρας στο MEGA Καλημέρα (Video)

Mega Καλημέρα:Ηθοποιοί καταγγέλλουν κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο-Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved