Δήμητρα Ματσούκα: Έφερα βαρέως τη σέξι και εμπορική μου πλευρά στο παρελθόν (Video)
Media

Δήμητρα Ματσούκα: Έφερα βαρέως τη σέξι και εμπορική μου πλευρά στο παρελθόν (Video)

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και μίλησε για την υποκρισία του #MeToo, το περιοδικό που έκλεισε και τις αναστολές που είχε για τη σέξι πλευρά της.

Η ηθοποιός είναι εδώ και οχτώ μήνες θεία, κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη, αν και δεν τον βλέπει όσο θα ήθελε.

«Είναι μικροαστική η ερώτηση για το γάμο και το παιδί, αλλά απαντάω αυτό που πραγματικά πιστεύω. Αυτά είναι τυχερά πράγματα. Αν είχα συναντήσει τον άνθρωπο με τον οποίον θα ήθελα να είμαι μία μαζί του, ναι, θα έκανα παιδί. Όταν ήμουν στη σωστή ηλικία που θα μπορούσα να κάνω παιδί, μάλλον και εγώ δεν ήμουν ώριμη ή όντως δεν υπήρχε στη ζωή μου ένας τέτοιος άνθρωπος. Ο μεγάλος έρωτας ήρθε στη ζωή μου και έμεινε, έχω βιώσει αυτό το συναίσθημα», αποκάλυψε.

Η ίδια δηλώνει αναβλητική ως προς τις συναλλαγές της με το κράτος και πάντα «έβγαινε» εκπρόθεσμη, πληρώνοντας πρόστιμα. Παραδέχεται ότι δεν ήταν πειθαρχημένη, δεν έκανε γυμναστική και check up, δεν έβαζε ενυδατικές κρέμες, κάποιες συνήθειες που πλέον τις κάνει πολύ πιο εύκολα.

Η Δήμητρα Ματσούκα τόνισε: «Σε γενικές γραμμές ο Τύπος μου φέρθηκε καλά, αλλά υπάρχουν πάντα τα βαθυκίτρινα έντυπα που έχουν γράψει ψέματα και ανυπόσταστα για να πουλήσουν. Κινήθηκα νομικά, αλλά μετά τα παράτησα. Βαρέθηκα, δεν εμφανίστηκαν καν στο δικαστήριο. Δεν αντέχω να ασχολούμαι με όσα δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι. Τα τελευταία 20 χρόνια κάθε 2 με 3 χρόνια κάτι θα μου τύχει, ένα μύθευμα, μία παραποίηση της πραγματικότητας και μάλιστα έντονα… Είχα κλείσει ένα περιοδικό, το Dolce Vita, που έγραφε τέρατα και μου εκδικάστηκε αποζημίωση 30 εκατ. δραχμές. Εγώ, λοιπόν, έκλεισα το Donce Vita, γιατί δεν είχαν να με πληρώσουν», είπε.

Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε και στο #MeToo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές:

«Είναι δυνατόν να μιλάς για ελευθερία και να στήνεις στον τοίχο κάποιον που λέει ότι λυπάται θύτες και θύματα; Την Σμαράγδα Καρύδη έχω στο μυαλό μου, που μίλησε και για τις οικογένειες των θυμάτων κι έγινε ξαφνικά δακτυλοδειχτούμενη. Όλος ο θόρυβος και ο διαγωνισμός κοινωνικής ευαισθητοποίησης με κάνει να μειδιώ και να είμαι επιφυλακτική».

Τέλος, είπε: «Δεν μετανιώνω για τη σειρά, και ειδικά τώρα με το Instagram απονεχοποιώ τη δική μου εμπορική και σέξι πλευρά που τότε έφερα βαρέως. Πλέον όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και ηλικίας, έχουν το δικαίωμα να αισθανθούν ωραίες, γοητευτικές και ερωτικές. Κρίμα που εγώ τότε πολεμούσα την ερωτική μου πλευρά, όταν μου το έλεγαν στενοχωριόμουν. Τώρα τις βλέπω και λέω, κοίτα να δεις τι ωραία που είναι οι γυναίκες πια!».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Mega, Πάμε Δανάη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved