Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Τόνι Σφήνο
Media

Ανοιχτά: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Τόνι Σφήνο

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 23:30 στο OPEN, τον καλλιτέχνη «φαινόμενο», τον μοναδικό Τόνι Σφήνο.

Ο Τόνι μιλά για τα παιδικά του χρόνια στον Άγιο Ελευθέριο Αττικής, πριν αποφασίσει να γίνει «Sfinos», αλλά και για την περιπλάνηση του στην Ευρώπη για πέντε ολόκληρα χρόνια, όπου δούλεψε από Street actor μέχρι και ζογκλέρ σε τσίρκο!

Αποκαλύπτει πότε γεννήθηκε ο «Τόνι Σφήνος» και πότε πήρε τη μεγάλη απόφαση να τον βάλει ολοκληρωτικά στη ζωή του .

Χαρακτηρίζει αυτό που κάνει ως «entertainment» και αναφέρει πως ο στόχος του είναι να τιμήσει τις παλιές δεκαετίες και να τις αναδείξει στις νέες γενιές.

Η Αννίτα δε θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για το σχόλιο που είχε δεχτεί από τον τραγουδιστή Πασχάλη, με τον Τόνι να τοποθετείται ξεκάθαρα πάνω σ’ αυτό.

Ακόμα, μιλά για τα μαθήματα μπαλέτου που έκανε παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία και περιγράφει πως έφευγε φορώντας το κολάν και τις μπαγκέτες από την μονάδα του για να προλάβει την πρόβα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρεται και στο φαινόμενο της εποχής, τους haters και αποκαλύπτει σε ποιο βαθμό τον επηρεάζουν τα σχόλια τους στα social media.

Τέλος, παραδέχεται πως κάποια στιγμή θα γυρίσει σελίδα στη ζωή του και πως ο Τόνι Σφήνος θα φύγει. Μαγικά και ξαφνικά, όπως ακριβώς ήρθε.

Ο Λάκης Τζορντανέλλι, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Θανάσης Πασσάς αλλά και η συνοδοιπόρος του στις συναυλίες, Λόλα αφηγούνται ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Τόνι.

Και φυσικά ο Τόνι τραγουδά με τους Playmates μεγάλες επιτυχίες από τα 60ς και τα 70ς αλλά και άλλα ξεχωριστά κομμάτια, σε μια απίστευτη Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση!

....που αλλού; Στην ταράτσα της Αννίτας!

«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved