Ο νικητής του Big Brother είναι ερωτευμένος! Το δημόσιο «σ' αγαπώ» της Ευδοκίας και η κοινή φωτό!
Media

Ο νικητής του Big Brother είναι ερωτευμένος! Το δημόσιο «σ' αγαπώ» της Ευδοκίας και η κοινή φωτό!

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τον μεγάλο τελικό του φετινού Big Brother με μεγάλο νικητή τον Νίκο Τακλή και ήδη έχει αρχίσει να απολαμβάνει το παιχνίδι με τη δημοσιότητα, έχοντας πάντα στο πλευρό του την αγαπημένη του. 

Ο λόγος βέβαια για την Ευδοκία Τσαγκλή με την οποία γνωρίστηκαν μέσα στο παιχνίδι, ήρθαν κοντά, φλέρταραν πολύ και τελικά ερωτεύτηκαν, με τη νεαρή κοπέλα να πανηγυρίζει -όπως είδαμε πρόσφατα- το πρώτο τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Ο Νίκος Τακλής αποχαιρετά σίγουρα το 2021 με πολλή χαρά καθώς ήταν μία πολύ τυχερή χρονιά για εκείνον καθώς εκτός από το γεγονός ότι έγινε πλουσιότερος με το έπαθλο του παιχνιδιού που κέρδισε, κατέκτησε και την καρδιά της εντυπωσιακής Ευδοκίας.

Στήριξαν ο ένας τον άλλον στα εύκολα και στα δύσκολα μέσα στο παιχνίδι, έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τους μαζί και να που τώρα που είναι εκτός Big Brother βιώνουν και έναν μεγάλο έρωτα.

Μάλιστα, σήμερα (21/12) ανέβασαν και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας η Ευδοκία έγραψε τη λέξη «σ' αγαπώ».

Οι δυο τους προφανώς, μετά το τέλος του παιχνιδιού έχουν αποφασίσει να πορευτούν μαζί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο νικητής είπε δημόσια πως μερίδιο του επάθλου ανήκει και στην Ευδοκία.

«Σε περίπτωση που κέρδιζα το έπαθλο, εγώ ήμουν στο παιχνίδι, όχι μόνο για τον Νίκο, αλλά και για την οικογένειά μου και άλλους ανθρώπους. Φυσικά μερίδιο από αυτό το έπαθλο έχει και η Ευδοκία.

Δεν το επικαλέστηκα μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν ήθελα να το συζητάω. Ήταν κάτι το οποίο αν έφτανα στο τέλος και κέρδιζα το έπαθλο τότε θα έκανα αυτή τη συζήτηση. Εγώ με τη δική μου λογική κρίση θα αξιοποιήσω αυτό το έπαθλο σε διάφορα πράγματα που έχω στο μυαλό μου. Μερίδιο θα έχει και ο άνθρωπος που φτάσαμε μαζί στο τέλος. Θεωρώ ως αν δεν ήταν η Ευδοκία δεν ξέρω αν εγώ θα είχα φτάσει στο τέλος» είπε μεταξύ άλλων στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη νίκη του ο Νίκος Τακλής ο οποίος δείχνει πολύ χαρούμενος για όλες αυτές τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του.

Δείτε παρακάτω την πρώτη κοινή φωτογραφία που ανέβασε η Ευδοκία στον προσωπικό της λογαριασμό:

Διαβάστε επίσης:

Big Brother τελικός: Η αποκάλυψη του Νίκου Τακλή για το έπαθλο: «Μερίδιο έχει και η Ευδοκία»

Big Brother τελικός: Ο μεγάλος νικητής Νίκος Τακλής στο gossip-tv:«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Big Brother τελικός: «Έσπασε» η Ναταλί Κάκκαβα - Τα δάκρυα και η αμήχανη στιγμή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved