Θανάσης Πάτρας: «Η Φάρμα με βοήθησε, με ξαναέβαλε στο μυαλό κάποιων στελεχών καναλιών»
Media

Θανάσης Πάτρας: «Η Φάρμα με βοήθησε, με ξαναέβαλε στο μυαλό κάποιων στελεχών καναλιών»

Ο Θανάσης Πάτρας από πέρυσι, το δεύτερο μισό της σεζόν έχει επιστρέψει για τα καλά στα τηλεοπτικά πράγματα. 

Ως ένας από τους στενότερους συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη στην επιτυχημένη πρωινή εκπομπή Mega Καλημέρα, ο Θανάσης Πάτρας έχει ανακτήσει το χαμένο έδαφος στην τηλεόραση και φυσικά είναι μία από τις ευχάριστες παρουσίες στη μικρή οθόνη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο ίδιος, έκανε την επάνοδό του πράξη μέσα από την περυσινή Φάρμα, κάτι που όπως λέει, τον βοήθησε ιδιαίτερα στον στόχο του.

Στην ερώτηση για το αν μπήκε στο παιχνίδι και έγινε τηλεοπτικός αγρότης για να "κλειδώσει" το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα, ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε:

"Η «Φάρμα» ήταν ένα βήμα για την επανένταξή μου στα πράγματα. Δεν ήμουν ανενεργός εντελώς, έκανα ραδιόφωνο και συζητούσα πράγματα στην τηλεόραση είτε δικές μου προτάσεις είτε κάτι άλλο αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν αυτές οι συνεργασίες.

Αυτό που αποκόμισα από την «Φάρμα» ήταν θετικό εκ του αποτελέσματος γιατί θα μπορούσα να έχω πάει και να ήταν αρνητικό το πρόσημο.

Με βοήθησε, με ξαναέβαλε στο μυαλό κάποιων στελεχών και μου έδωσε την δυνατότητα να έχω φέτος μια τηλεοπτική παρουσία και νομίζω ότι είναι θεμιτό όλο αυτό. Το ότι μια τηλεοπτική επιτυχία σε επανατοποθετεί είναι γεγονός και δεν ισχύει μόνο για εμένα. Δεν μπήκα στην «Φάρμα» για να συστηθώ".

Πηγή: Real Life

Διαβάστε επίσης:

Mega Καλημέρα για αναχώρηση των Survivors: «Είναι κουκουλωμένοι! Είναι τρομακτική η εικόνα»!

Ελένη Μενεγάκη: «Μπήκε τρέχοντας στο καμαρίνι και… «έμεινα παγωτό»»! (Video)

Συγκλονίζει στην Ελένη: «Προσπαθήσαμε πολλά χρόνια, κάναμε 10 εξωσωματικές και ήρθε η κόρη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved