Γκρέκου: «Ο Βαλάντης αγχωνόταν μην βρουν κάποιο πρόβλημα στην υγεία του και δεν μπει στο Survivor»
Media

Γκρέκου: «Ο Βαλάντης αγχωνόταν μην βρουν κάποιο πρόβλημα στην υγεία του και δεν μπει στο Survivor»

Η Έλενα Γκρέκου παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Βαλάντη.

Η Έλενα Γκρέκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγός της, Βαλάντης, ο οποίος αναχώρησε τα ξημερώματα της Τρίτης, για Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα μίλησε για αυτή του την απόφαση, την οποία γνώριζε πολύ καιρό πριν, αλλά και το πώς βλέπει να εξελίσσεται ο τραγουδιστής μέσα στο Survivor.

«Μου είχε πει πολύ καιρό πριν ότι θα μπει στο Survivor αλλά δεν τον είχα πάρει σοβαρά. Ενθουσιάζεται πολύ εύκολα με πράγματα και μερικές φορές μένει εκεί. Του άρεσε το παιχνίδι, πάντα το έβλεπε και πάντα σκεφτόταν τον εαυτό του εκεί. Του αρέσουν οι ομαδικές καταστάσεις και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά», δήλωσε η ίδια.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τη διαδικασία από την οποία πέρασε:«Τον άγχωνε, μην του βρουν κάποιο πρόβλημα στην υγεία του, όπως την προηγούμενη φορά που ετοιμαζόταν να μπει σε ριάλιτι και ευτυχώς τότε του βρήκαν το πρόβλημα. Τον πέρασαν από κόσκινο, ήταν 2-3 άτομα που τον πέρασαν από τεστ. Του έκαναν ερωτήσεις και έμεινα ευχαριστημένοι με τις απαντήσεις».

Και πρόσθεσε για την συμπεριφορά του:« Ό,τι τον ενοχλεί το δείχνει, κάποια συμπεριφορά που δεν του αρέσει θα το δείξει. Ο Βαλάντης έδωσε το τηλέφωνό μου αν χρειαστεί κάποιος να επικοινωνήσει από την παραγωγή. Εύχομαι να μην του σπάσει κάποιος τα νεύρα, γιατί θα γίνει πολύ κακός. Δεν έχει καμία σχέση με τον Τριαντάφυλλο».

Διαβάστε επίσης:

Ντενίση: Απαντά για την ένταση στην ΕΡΤ: «Ούτε έγινα έξαλλη, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω»

Γιώργος Αμούτζας: Έκανε ένα διάλειμμα από τον Σασμό, πήγε στα χιόνια και είναι κούκλος

Ξεσπά η Ντρίο: «Η Εύη Ιωαννίδου έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου.Δεν μου είπε καν συλλυπητήρια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved