Σασμός: Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα
Media

Σασμός: Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα

Μία ευχάριστη εξέλιξη πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός, του Alpha.

Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα και εκείνη δέχεται. Ωστόσο, την ευτυχία τους απειλεί η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε η Αργυρώ στον Πετρή σχετικά με την ημέρα του φόνου του Στεφανή, κάτι το οποίο μαθαίνει ο αστυνόμος. Ο Αντώνης, από την πρώτη στιγμή που είδε τη Μαρίνα, την ερωτεύτηκε και μάλιστα επέλεξε να μη φτιάξει τη ζωή του με καμία γυναίκα.

Από την άλλη, εκείνη, αν και γνώριζε το ενδιαφέρον του αστυνόμου για το πρόσωπο της, δεν μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα μαζί του από σεβασμό στη μνήμη του άντρα της αλλά και επειδή φοβόταν την αντίδραση των παιδιών της. Ωστόσο, τώρα και οι δύο αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους και η Μαρίνα ύστερα από χρόνια βρήκε έναν άνθρωπο να τη στηρίζει και να την αγαπά. Βέβαια, αυτό δεν αρκεί για τον Αντώνη και, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου.

Της ζητάει να αποκαλύψουν σε όλους πως είναι ζευγάρι, να το πουν στα παιδιά της μιας και η γιαγιά Ειρήνη ήδη το γνωρίζει, και να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους. Η Μαρίνα στην αρχή σοκάρεται. Αν και θέλει πολύ να δεχτεί και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του, φοβάται. Οχι μόνο την αντίδραση του Πετρή αλλά και επειδή έχει πει στον Αντώνη ένα μεγάλο ψέμα σχετικά με το άλλοθι του γιου της για την ημέρα του φόνου του Στεφανή. Ο Αντώνης τής δίνει χρόνο να το σκεφτεί, αλλά η Μαρίνα τις επόμενες μέρες αποφασίζει να δεχθεί την πρόταση γάμου του. Ωστόσο, με μία προϋπόθεση: ότι θα το δεχθούν τα παιδιά της. Άμεσα ζητάει από την Αργυρώ και τον Πετρή να μιλήσουν. Η γυναίκα τους αποκαλύπτει τη σχέση της με τον αστυνόμο και την πρόθεση τους να παντρευτούν προκειμένου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι στο χωριό χωρίς να φοβούνται μήπως κάποιος τους δει.

Η Αργυρώ δέχεται με χαρά αυτή την αποκάλυψη, σε αντίθεση με τον Πετρή. Δεν μπορεί να δεχτεί πως θα μπει άλλος άντρας στο σπίτι τους. Ξέρει πως η μητέρα του αξίζει να είναι ευτυχισμένη, όμως, και γι' αυτό αποφασίζει να κάνει ένα βήμα πίσω. Η Μαρίνα για πρώτη φορά χαμογελάει ξανά ύστερα από χρόνια. Όμως, ο μεγαλύτερος φόβος της θα γίνει πραγματικότητα στα επόμενα επεισόδια και θα φέρει σύννεφα στη σχέση της με τον Αντώνη. Όπως θα δούμε, αποκαλύπτεται πως η Αργυρώ έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον Πετρή για την ημέρα του φόνου του Στεφανή και πως δεν ήταν μαζί με τον αδελφό της στο βουνό. Ο Αντώνης δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μαρίνα του είπε ψέματα για κάτι τόσο σοβαρό και πως δεν τον εμπιστεύτηκε. Και το δίλημμα του πια είναι μεγάλο. Να αρχίσει ξανά τις έρευνες για την εμπλοκή του Πετρή στο φονικό ή να πιστέψει πως πράγματι ο νεαρός είναι αθώος, αλλά είπαν ψέματα για να ενισχύσουν το άλλοθι του;

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Σασμός sneak preview: Η Βασιλική λέει στο Μαθιό ότι θέλει να χωρίσουν - Η απίστευτη αντίδραση του

Η Σεμίνα από τον Σασμό είναι αγνώριστη στο θέατρο - Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Σασμός: Η Βασιλική ανακοινώνει στον Μαθιό κάτι που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved