Η Φάρμα: Το quiz για την ασυλία και το πιτόγυρο... δίκανο έκαναν το Twitter να «στήσει γλέντι»!
Media

Η Φάρμα: Το quiz για την ασυλία και το πιτόγυρο... δίκανο έκαναν το Twitter να «στήσει γλέντι»!

Η Φάρμα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (22-12) με τους παίκτες να έχουν σχετικά χωριστεί σε στρατόπεδα και οι εντάσεις να βρίσκονται προ των πυλών. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι, το οποίο επέστρεψε από την περασμένη σεζόν στους τηλεοπτικούς δέκτες και οι φανατικοί τηλεθεατές του αυξάνονται διαρκώς, με το να μην χάνουν επεισόδιο, να παίρνουν μέρος στις εξελίξεις, αλλά και στις συμπεριφορές των παικτών, που πραγματικά κάνουν το κάθε επεισόδιο απολαυστικό.

Το σημερινό επεισόδιο (22-12) της Φάρμας ξεκίνησε με τον Σάκη Τανιμανίδη να δίνει οδηγίες στους παίκτες της νικητήριας ομάδας της προηγούμενης δοκιμασίας, για το ότι ακολουθούσε το quiz, με ερωτήσεις από το βιβλίο της Φάρμας, από το οποίο θα έβγαινε και ο νικητής που θα κέρδιζε και την ασυλία της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια του Quiz της Φάρμας, οι ερωτήσεις, αλλά και οι "απαιτήσεις" υπήρξαν ιδιαίτερες, με κυριότερες εκείνες της Μαίρης Μηλιαρέση, όπου χάρισε στους τηλεθεατές μια απίθανη ηπεριγραφή για το τι θα ήθελε στην πραγματικότητα να κερδίσει σαν έπαθλο, αν θα ήταν εκείνη η νικήτρια της συγκεκριμένης δοκιμασίας.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Μηλιαρέση ζήτησε ένα σουβλάκι με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, πίτα ολικής άλεσης, μουστάρδα και μαρούλι και το είπε με τέτοιον τρόπο, που έκανε τους άλλους να το ονειρευτούν κιόλας. Μάλιστα η ίδια ζήτησε το σουβλάκι της να είναι "δίκανο", αφήνοντας άφωνο τον Σάκη Τανιμανίδη, που δεν είχε ιδέα για το σημαίνει το "δίκανο πιτόγυρο".

Το Twitter έστησε πάρτι στα σχόλια για το quiz της Φάρμας και μας έκαναν να κλάψουμε από τα γέλια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

H Φάρμα: Ο Τανιμανίδης μπήκε στο σπίτι και άρχισε να μοιράζει ποινές! Η παίκτρια που αποβλήθηκε!

Η Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέστρεψε στον τόπο του «εγκλήματος» - Άφωνοι οι παίκτες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved