Η Γη της Ελιάς: Ο τσακωμός Αποστόλη- Ανέστη έβαλε φωτιά στο Twitter!
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο τσακωμός Αποστόλη- Ανέστη έβαλε φωτιά στο Twitter!

Η Γη της ελιάς: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (22-12), με τον Αποστόλη να λειτουργεί παρορμητικά και μια συνέχεια, που δεν περίμενε κανείς. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, η οποία από το πρώτο επεισόδιό της έχει αποκτήσει μεγάλο φανατικό κοινό και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τις εξελίξεις, που είναι συγκλονιστικές και μας κρατούν σε πλήρη εκγρήγορση.

Στο σημερινό επεισόδιο (22-12) είδαμε τον Αποστόλη να μην μπορεί να συγκρατήσει το θυμό του, μετά από την αποκάλυψη της σκευωρίας του Ανέστη σε βάρος του. Πιο συγκεκριμένα, μετά από το πόρισμα για την φωτιά στους ελαιώνες των Βρεττάκων, ο Ισίδωρος και ο Μάνος κατηγόρησαν ανοιχτά τον Αποστόλη για αμέλεια και ότι στην ουσία εκείνος ήταν ο υπεύθυνος για την μεγάλη ζημιά που έγινε το ελαιοτριβείο.

Ο Αποστόλης εξήγησε βέβαια ότι εκείνος είχε μετακινήσει το φορτίο στις αποθήκες, κανείς δεν τον πίστεψε, με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του υπεύθυνου και να υποβιβαστεί σαν επόπτης των εργατών. Μόλις ο ίδιος κατάλαβε ότι όλο αυτό ήταν μια σκευωρία του Ανέστη, για να του πάρει μόνο και μόνο τη θέση στη δουλειά, ο Αποστόλης του επιτέθηκε ανοιχτά και τον κατηγόρησε ότι το έστησε εκείνος, για να τον ενοχοποιήσει.

Ο τσακωμός τους ήταν έντονος και κατέληξε άσχημα, μέχρι που ο Ανέστης έβγαλε όπλο και απείλησε τον Αποστόλη ότι θα τον πυροβολήσει. Η Αναστασία παρενέβη με τον τρόπο της, με την τελευταία σκηνή να είναι και εκείνη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ένας πυροοβλισμός ακούστηκε και δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε τον αν αυτή η σφαίρα βρήκε στόχο ή όχι.

Το Twiiter πήρε φωτιά, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν τον Αποστόλη που εναντιώθηκε στον Ανέστη και τον απείλησε ανοιχτά, ενώ άλλοι ανυσήχησαν για το αν συνέβη κάτι κακό στην Αναστασία.

Δείτε περισσότερα tweets παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved