Αλεξάνδρου: Ξέσπασε σε κλάματα! Όλη η αλήθεια για τη διαρροή «ροζ» βίντεο που τον φωτογράφιζε
Media

Αλεξάνδρου: Ξέσπασε σε κλάματα! Όλη η αλήθεια για τη διαρροή «ροζ» βίντεο που τον φωτογράφιζε

Το πρωί της Πέμπτης (23-12) η εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε στην υπόθεση του πανελίστα που κατηγορείται από επιχειρηματία πρώην σύντροφό του ότι διέρρευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Όπως ανέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, δεν πρόκειται για πανελίστα αλλά για δημοσιογράφο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε δημόσια πως πολλοί ήταν εκείνοι που «φωτογράφισαν» τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη επίθεση στα social media.

Στο άκουσμα όλων αυτών ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, ξέσπασε με την παρουσιάστρια να έρχεται σε δύσκολη θέση. «Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε…».

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τελευταία εξέλιξη: Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο

Παναγιωτόπουλος: Τα πρώτα του λόγια στις Αρχές: «Το έχω μετανιώσει. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη νύχτα στο κρατητήριο και η τελευταία επικοινωνία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved