Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος δίνει spoiler: «Γιώργης και Στάθης θα έρθουν αντιμέτωποι»
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος δίνει spoiler: «Γιώργης και Στάθης θα έρθουν αντιμέτωποι»

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης κρύβεται πίσω από τον αστυνόμο Κουράκο στη Γη της Ελιάς του Mega.

Ο ήρωας του εκτός από το να επιβάλει την τάξη στη Μάνη του Αντρέα Γεωργίου, προσπαθεί να κάνει δική του και την Ιουλία Βρεττάκου.

Με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου συνεργαστήκατε και στα «Αστέρια στην άμμο». Αρα η πρόταση δεν θα ήταν τόσο αναπάντεχη...

«Με είχε πάρει ο Αντρέας τηλέφωνο τον περασμένο-Μάρτιο και μου μίλησε για τον ρόλο. Οταν τον ρώτησα αν θα μου πηγαίνει αυτός ο ήρωας, με ρώτησε με τη σειρά του αν τον εμπιστεύομαι. Η απάντηση μου ήταν "με κλειστά μάτια". Και έτσι είπα το ναι και συνέχισε η συνεργασία μας. Τον Αντρέα δεν μπορείς να μην τον εμπιστευτείς από τη στιγμή που θα τον γνωρίσει. Αγαπάει τη δουλειά του, ξέρει τι κάνει και ποτέ δεν θα έκανε κάτι για να μειώσει ή να θίξει τους συνεργάτες του. Σε κάνει να νιώθει άνετα».

Πάντως, όντως σας ταιριάζει γάντι ο ρόλος του Γιώργη Κουράκου

«Μου αρέσει πολύ, είναι αλήθεια αυτό».

Είναι ένας ερωτευμένος ήρωας!

«Είναι πολύ και πιστεύω πως είναι ο άνθρωπος της ζωής της Ιουλίας. Είναι πολύ σταθερός και τίμιος χαρακτήρας και την αγαπάει πραγματικά».

Και εκείνη όμως έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται...

«Μάλλον, γιατί έχει καταλάβει πως την αγαπάει ανιδιοτελώς. Την αγαπάει όπως είναι, στέκεται δίπλα της και όχι απέναντι της. Ακόμα και το παρελθόν της το σέβεται».

Σίγουρα θα έρθει αντιμέτωπος με τον Στάθη!

«Φυσικά και θα κληθεί θα αντιμετωπίσει τον πρώην της αγαπημένης του και μάλιστα θα έρθει σε δύσκολη θέση, όμως δεν θα τον φέρει η Ιουλία σε αυτή τη θέση. Η Ιουλία θα πολύ σωστή σε αυτά που θα κάνει. Ο ήρωας μου σέβεται το παρελθόν αυτών των δύο ανθρώπων αλλά αν ο Στάθης υπερβεί κάποια όρια, θα πάρει τα μέτρα του. Πιστεύω πως θα έρθει αυτή η στιγμή».

Είναι ικανός ο Κουράκος να φτάσει στα άκρα για τη γυναίκα που αγαπάει; Να απειλήσει τον Στάθη πως θα τα πει όλα στη γυναίκα του αν συνεχίσει.

«Αυτό δεν θα το έκανε ποτέ ο ήρωάς μου. Δεν είναι ιντριγκαδόρος. Δεν θα χτυπούσε κάτω από τη μέση έναν άνθρωπο. Πάνω απ’ όλα είναι Μανιάτης και ως άνθρωπος έχει αρχές».

Γάμος θα γίνει όντως;

«Θα γίνει αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί παρακάτω ή αλλιώς τι παραπάνω θα σκεφτεί η Βάνα Δημητρίου».

Θα έχει χαρούμενο τέλος αυτή η σχέση;

«Δεν το ξέρει κανείς αυτό. Πάντων θα ήθελα ο ήρωάς μου να έχει στο τέλος αυτό που του αξίζει. Και αν καταλάβαινε ότι η Ιουλία δεν μπορεί να τον αγαπήσει γιατί είναι δοσμένη αλλού, να έκανε πίσω. Ο Γιώργης θέλει η Ιουλία να είναι ευτυχισμένη, όπως και αν είναι, είτε δίπλα του είτε με κάποιον άλλον άντρα, θεωρώ πως δεν είναι κτητικός και δεν θα την ήθελε δίπλα του απλά για να την έχει. Είναι πολύ σωστός ως ήρωας, δεν θα την ήθελε με τίποτα δίπλα του και δυστυχισμένη».

Ο Γιώργης Κουράκος μέχρι στιγμής είναι όντως τίμιος, σωστός στη δουλειά και τους γύρω του, θέλει να διαφεντεύει το καλό. Είναι αυτό που βλέπουμε ή έχει κάποιες κρυφές σκέψεις;

«Η Βάνα είναι απρόβλεπτη αλλά δεν νομίζω να παρεκκλίνει αυτός ο ήρωας στο μέλλον. Πόσο θα αλλάξει ένας άνθρωπος;».

Πηγή:ΤV24

Διαβάστε επίσης

Η Γη της Ελιάς: Το ελαιοτριβείο παίρνει φωτιά κι ο Αποστόλης μπαίνει μέσα με κίνδυνο της ζωής του

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή! Μάνος και Μαρίνα χωρίζουν

H Γη της Ελιάς:«Κλάμα» με τα σχόλια στο twitter: «Ιουλία χαμογέλα, μην είσαι σαν κακό ψ@φο να 'χεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved