Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη – βόμβα για δύο ροζ βίντεο και καταγγελίες από δύο ακόμα γυναίκες
Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη – βόμβα για δύο ροζ βίντεο και καταγγελίες από δύο ακόμα γυναίκες

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή T-Live όπου και έγινε μια αποκάλυψη - βόμβα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, ο πατέρας της οποίας υπήρξε οικογενειακός φίλος με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, προέβη σε μία αποκάλυψη - βόμβα στον αέρα της εκπομπής του Alpha.

«Ήδη έχω στην κατοχή μου δύο καινούργια βίντεο που αφορούν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Κάποιες κοπέλες έχουν μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Τα δύο βίντεο αυτά είναι με δύο διαφορετικές κοπέλες και έχουν φτάσει στην κατοχή μου», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας στην Τατιάνα Στεφανίδου και συνέχισε:

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τις κοπέλες και δεν τις ξέρω. Σας λέω ότι μου ήρθε ένα ανώνυμο μέιλ, στο οποίο υπάρχουν δύο αρχεία βίντεο του συγκεκριμένου με δύο άλλες κοπέλες. Και μάλιστα στη μία περίπτωση, τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κοπέλας είναι ξεκάθαρα».

Να θυμίσουμε πως οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον παρουσιαστή στον εισαγγελέα περίπου στη μια το μεσημέρι μπαίνοντας από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου οπότε και θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Παναγιωτόπουλος: Τα πρώτα του λόγια στις Αρχές: «Το έχω μετανιώσει. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη νύχτα στο κρατητήριο και η τελευταία επικοινωνία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved