After Dark: Παραμονή Χριστουγέννων ο Πέτρος Ιακωβίδης στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά!
Media

After Dark: Παραμονή Χριστουγέννων ο Πέτρος Ιακωβίδης στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά!

Την Παραμονή Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον ταλαντούχο τραγουδιστή, Πέτρο Ιακωβίδη, σε ένα εορταστικό «AFTER DARK» γεμάτο μοναδικές εκπλήξεις!

Ο Πέτρος αφηγείται τα πρώτα του χρόνια και την πορεία του προς την κορυφή της μουσικής βιομηχανίας. Με τα μάτια του να λάμπουν από εκτίμηση και σεβασμό μιλά για τις αμέτρητες συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα του χώρου και φυσικά με την αγαπημένη του Νατάσα Θεοδωρίδου. Αποκαλύπτει ποιο κομμάτι του

«έκλεψε» η Νατάσα, ποιο είναι το κομμάτι που ενώ το έδωσε σε άλλον καλλιτέχνη, εύχεται να το είχε πει ο ίδιος, αλλά και το παρασκήνιο της δημιουργίας των μεγάλων επιτυχιών του.

Στην παρέα τους μπαίνει ο μαέστρος και παιδικός φίλος του Πέτρου, Γιώργος Παρασκευάς που αφήνει υπονοούμενα για την ερωτική ζωή του γοητευτικού καλλιτέχνη. Στη συνέχεια, οι τρεις τους παίζουν ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι, μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη.

Ο ταλαντούχος Πέτρος, με τη συνοδεία του Γιώργου και της κιθάρας του, ερμηνεύει unplugged αγαπημένες επιτυχίες και φέρνει στο πλατό του «AFTER DARK» συναισθήματα γιορτής και χαράς, λίγο πριν μπει στο εξομολογητήριο του Θέμη για έναν δυνατό γύρο αποκαλύψεων! Θα καταφέρει να βγει από το εξομολογητήριο με φωτοστέφανο, μέρες που είναι;

Κάθε Παρασκευή… «AFTER DARK» και τίποτα δε θα είναι πια μυστικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved