Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το ύψος, η διαφορά ηλικίας με τον Πηλαδάκη και το Survivor
Media

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το ύψος, η διαφορά ηλικίας με τον Πηλαδάκη και το Survivor

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μπαίνει στο Survivor και θα φέρει αναστάτωση! Μάθε τα πάντα για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη, το ύψος της, τη διαφορά ηλικίας τους και το ταλέντο που θα ξεδιπλώσει στο ριάλιτι!

Το ύψος και η ηλικία της

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου γεννήθηκε το 1993 και είναι 28 χρονών. Ζυγίζει 57 κιλά και έχει ύψος 1.76 μ. Σε ηλικία 18 ετών έπιασε δουλειά σε ένα κατάστημα ρούχα στο Περιστέρι και έπειτα εργάστηκε ως σερβιτόρα.

Σε ηλικία 8 ετών έκανε κάποια διαφημιστικά, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της. Έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή, Χαλβάι 5-0.

Έχει υπάρξει μοντέλο στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη και η διαφορά ηλικίας τους

Τα ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση του. Ήδη το ζευγάρι έχει κάνει το επόμενο βήμα αφού συγκατοικούν.
«Είμαι τέλεια. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι έξυπνος, χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος, με πολύ χιούμορ», έχει δηλώσει. Όσο για τη διαφορά ηλικίας; Εκείνη 28 κι εκείνος 55 και παρά τα 27 χρόνια που τους χωρίζουν ο έρωτας καλά κρατεί!

Το Survivor

Είναι πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς και μια από τις ομορφότερες γυναίκες – μοντέλα. Μπήκε τυχαία στον χώρο του modelling και με μια φυσική αθωότητα τον κατέκτησε. Οι χιλιάδες followers της στο Instagram έχουν ανοίξει τις ενημερώσεις τους για να πάρουν την ειδοποίηση για μια νέα της ανάρτηση… Τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η υποκριτική, όπου κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα. Μετά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πασαρέλες έρχεται στο Survivor για να αποδείξει πως με την ίδια άνεση μπορεί να τρέξει και στην άμμο της Καραϊβικής. Με στόχο τη νίκη και όπλο τη θέληση, ετοιμάζεται να μας αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό με τις ικανότητές της στα αγωνίσματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved