Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας της Μαργαρίτας επιστρέφει στη Μάνη! Πρόσωπο – έκπληξη εισβάλλει στη σειρά!
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας της Μαργαρίτας επιστρέφει στη Μάνη! Πρόσωπο – έκπληξη εισβάλλει στη σειρά!

Η Γη της Ελιάς: Ένα πρόσωπο από τα παλιά επιστρέφει για να φέρει τα πάνω κάτω στη Μάνη και στη ζωή της Μαργαρίτας!

Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο;

Ο άντρας της Μαργαρίτας επιστρέφει στη Μάνη!

Ο άνδρας της την είχε εγκαταλείψει, είχε εξαφανιστεί όταν ο γιος τους ήταν 7 χρονών και μεγάλωσε μόνη της τον Αλέξη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Τι θα κάνει η Μαργαρίτα μόλις τον δει;

Σύμφωνα με το TV O’ Clock, ο άντρας της ηρωίδας είναι μπλεγμένος, κρύβει πολλά μυστικά και δεν έρχεται για καλό στη Μάνη…

Ποιος θα υποδυθεί αυτό τον ρόλο;

Ο Κύπριος ηθοποιός Σταύρος Λούρας, ο οποίος έχει παίξει και σε άλλες σειρές, όπως «Τα πέντε Κλειδιά» και «Όρκος Σιωπής».

Πάντως στο νέο επεισόδιο, η Αθηνά θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, αφού το μυστικό της θα αποκαλυφθεί και όλη η Μάνη θα την κουτσομπολεύει!

Η Μαργαρίτα πηγαίνει στην Αθήνα με τη Μάρθα, η οποία θέλει να επισκεφθεί τον τάφο του πατέρα της. Το ταξίδι, όμως, λήγει άδοξα. Η Ιουλία, με τη βοήθεια της Μυρτάλης, προχωράει τις ετοιμασίες του γάμου. Ο Στάθης, από την άλλη, ασφυκτιά κάθε μέρα και πιο πολύ.

Κάνει μια ακόμη προσπάθεια για να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αποστόλης πλησιάζει την Ευτυχία, αποφασισμένος να της δώσει μια τελευταία ευκαιρία κι εκείνη του ομολογεί πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Ο Ανέστης ξεκινά να εργάζεται στο ελαιοτριβείο και, από την πρώτη μέρα θέτει σκληρούς όρους στους εργάτες, γεγονός που δυσαρεστεί την Αθηνά. Για κακή της τύχη, όμως, μια είδηση που βγαίνει στη δημοσιότητα θα καταποντίσει την καλή της φήμη και θα της στοιχίσει τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης

Η Γη της Ελιάς: Το ελαιοτριβείο παίρνει φωτιά κι ο Αποστόλης μπαίνει μέσα με κίνδυνο της ζωής του

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή! Μάνος και Μαρίνα χωρίζουν

H Γη της Ελιάς:«Κλάμα» με τα σχόλια στο twitter: «Ιουλία χαμογέλα, μην είσαι σαν κακό ψ@φο να 'χεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved