Σπίτι με το Mega: Το twitter υποκλίθηκε στις συγκλονιστικές ερμηνείες της Μαρινέλλας με τον Ρέμο!
Media

Σπίτι με το Mega: Το twitter υποκλίθηκε στις συγκλονιστικές ερμηνείες της Μαρινέλλας με τον Ρέμο!

Σπίτι με το Mega: Ένα ξεχωριστό και λαμπερό ρεβεγιόν απολαύσαμε την παραμονή των Χριστουγέννων με τον Αντώνη Ρέμο και τη Μαρινέλλα και το twitter «πήρε φωτιά»!

Ο Αντώνης Ρέμος, ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής, υποδέχθηκε τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα και ήταν μία ιδιαίτερη εορταστική βραδιά με αξεπέραστες επιτυχίες και εκπλήξεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Συναντήθηκαν πρώτη φορά τηλεοπτικά και μας προσκάλεσαν σε ένα γιορτινό μουσικό ταξίδι με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια σε σόλο εκτελέσεις και μοναδικά ντουέτα. Ένα πανόραμα επιτυχιών και αναμνήσεων για την πιο χαρούμενη νύχτα του χρόνου: «Δεν είναι που φεύγεις», «Έτσι ξαφνικά», «Τολμώ», «Γιατί φοβάσαι», «Ποτέ να μη χαθείς απ' τη ζωή μου», «Είναι στιγμές», «Είσαι παντού και πουθενά», «Κι ύστερα», «Μα δεν τελειώσαμε» και πολλά άλλα εξίσου δημοφιλή.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κυρίαρχος της βραδινής διασκέδασης και το απέδειξε για ακόμη μια φορά στο πρόγραμμα που ετοίμασε για τα Χριστούγεννα στο MEGA.

Δίπλα του ήταν μια γυναίκα που όταν ανεβαίνει στη σκηνή δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Απίστευτες ερμηνείες σε τραγούδια του χθες και του σήμερα και μαγικά ντουέτα που έκαναν το twitter να «υποκλιθεί»!

Δείτε στην παρακάτω gallery κάποια tweets αλλά και όσοι δεν απολαύσατε το πρόγραμμα του Mega, δείτε αποσπάσματα από τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved