Αποκλειστικό: Μαίρη Μηλιαρέση: Από τη Φάρμα στην εορταστική εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη
Media

Αποκλειστικό: Μαίρη Μηλιαρέση: Από τη Φάρμα στην εορταστική εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη

Χριστούγεννα και δε θα μπορούσε η παρέα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο!» να μην έχει ετοιμάσει το πιο λαμπερό εορταστικό πρόγραμμα στο Open!

Και μπορεί σήμερα η Νικολέττα Ράλλη να υποδέχεται τη μοναδική Γωγώ Τσαμπά, τον Δημήτρη Γιώτη και την Ελένη Καρουσάκη για ένα ανεπανάληπτο γλέντι, ανήμερα Χριστουγέννων στις 14:45 στο OPEN, όμως αύριο, 26 Δεκεμβρίου το κέφι, ο χορός και το γλέντι θα συνεχιστεί... αφού η αγαπημένη Tereza ερμηνεύει επιτυχίες της και μας ανεβάζει τη διάθεση.

Ακόμα η εκπομπή κάνει αναδρομή στα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει, ενώ ο σεφ Δημήτρης Χατζηδημητρίου ετοιμάζει την πιο απολαυστική βασιλόπιτα.

Λαμπεροί καλεσμένοι στην αυριανή εκπομπή της, όπως ο Παναγής Τζωρτζάτος, ο Θοδωρής Αντωνιάδης (από το Σ' αγαπάω μεν αλλά) και η διευθύντρια περιεχομένου lifestyle της DPG, η δική μας Διονυσία Ζαπατίνα!

Η Νικολέτα Ράλλη αυτή την Κυριακή έχει και ένα πρόσωπο έκπληξη καλεσμένο και όπως θα δείτε στις αποκλειστικές μας πληροφορίες δεν είναι άλλο από την Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία αποχώρησε από τη Φάρμα, την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου.

Η Μαίρη πήρε μέρος στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και μας εξέπληξε με την ενέργειά της και την υπέροχη προσωπικότητά της. Στο τελευταίο επεισόδιο της Φάρμας, η Νίκη Χαντσαρίδου και η Μαίρη Μηλιαρέση μονομάχησαν και τελικά αποχώρησε η Μαίρη, η οποία μετά το παιχνίδι έκανε την εμφάνισή της στην εκπομπή του Open!

Ήταν ευδιάθετη, χόρεψε, τραγούδησε και φυσικά μίλησε για την αποχώρησή της από τη Φάρμα!

Δείτε αποκλειστικά στιγμιότυπα από την πρώτη εμφάνιση της Μαίρης Μηλιαρέση μετά τη Φάρμα στην εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved