J2US: Η φαντασμαγορική έναρξη του ημιτελικού του show ανήμερα των Χριστουγέννων
Media

J2US: Η φαντασμαγορική έναρξη του ημιτελικού του show ανήμερα των Χριστουγέννων

J2US: Χριστούγεννα σήμερα και άλλο ένα λαμπερό επεισόδιο του Just the 2 of us ξεκίνησε.

Πιο φαντασμαγορικό, πιο εντυπωσιακό, πιο σύγχρονο, πιο διασκεδαστικό, το«Just the 2 of Us» ήρθε στον Alpha ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 20:00, για να μας χαρίσει μουσική, χορό, τραγούδι και πολύ χαρά!

Το απόλυτο μουσικό show υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με εκπλήξεις, κέφι, ανεβασμένη διάθεση και συναρπαστικές ερμηνείες, σε έναν μεγάλο ημιτελικό.

Μαέστρος κι ενορχηστρωτής της βραδιάς, ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έδωσε τον δικό του τόνο προσφέροντας, όπως πάντα, στιγμές ευφορίας και χαράς. Ο λαμπερός παρουσιαστής μας χάρισε κι ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, ερμηνευμένο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η υπέροχη Δέσποινα Βανδή θα ανέβει στο πλατό, για να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της, σε μια εμφάνιση η οποία θα συζητηθεί. Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιστρέφει στο J2US για ένα ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή, το πρώτο στην καλλιτεχνική τους πορεία!

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ: Η σπουδαία Ναταλία Γερμανού θα εμφανιστεί στο χριστουγεννιάτικο J2US ως guest σε ρόλο κριτή, για να δώσει τη δική της πινελιά με την αμεσότητα, το χιούμορ και τα ευθύβολα σχόλιά της.

Δείτε το βίντεο της έναρξης του σόου:

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κοκλώνης: Η έκπληξη στο εορταστικό J2Us, η Δανάη Μπάρκα και... το X- Factor (Video)

Κοκλώνης: «Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα αλλά τώρα είμαι καλύτερα» (Video)

J2US: Ολοταχώς για τον μεγάλο τελικό! Οι εμφανίσεις των ζευγαριών, οι εκπλήξεις και η αποχώρηση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved