Παπίλα – Καρτελιάς: Ο μεγάλος τσακωμός που τους κράτησε χώρια δύο χρόνια (Video)
Media

Παπίλα – Καρτελιάς: Ο μεγάλος τσακωμός που τους κράτησε χώρια δύο χρόνια (Video)

Η  Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς, το πρωινό δίδυμο του Breakfast at Star ήταν στo Dot και αποκάλυψαν πρώτη φορά τον άγιο τσακωμό τους, αλλά ανέφεραν και την αμήχανη στιγμή τους στον αέρα του Star.

H Ελίνα Παπίλα είπε: «Εμείς κάναμε πρωινό στο ραδιόφωνο. Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο στον σταθμό και μας ζήτησαν. Μίλησε ο Γιώργος γιατί εγώ έλειπα και μετά μου είπε ότι θέλουν να κάνουμε ραντεβού. Εγώ είπα ότι δεν πάω. Μόλις είχα γεννήσει, δεν ήθελα. Μετά από δύο μέρες μας ξαναπήραν. Όταν πήγαμε, έγινε ξεκάθαρη η πρόταση. Στο γυρισμό πήραμε τον αδερφό του Γιώργου κι εγώ τον άντρα μου»! Και ο Γιώργος Καρτελιάς τόνισε: «Δεν μας πίστευε κανένας όταν τους το είπαμε».

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Έπαθα μεγάλο πανικό περίπου 20 μέρες πριν από την πρεμιέρα. Δεν ήθελα να το συζητάω καν ότι έχουμε εκπομπή. Στην πρεμιέρα ήμουν πιο χαλαρή. Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου έχει καταλάβει τι κάνω, δεν της κάνει τρομερή εντύπωση. Στο ίδιο mood και ο μικρός μου γιος»!

Και ο Γιώργος συμπλήρωσε: «Στην πρεμιέρα δεν πήγε κανείς σχολείο, δεν πήγε κανείς δουλειά, για να με δουν. Το βράδυ ο γιος μου, μου λέει «μπαμπά σε είδα στην τηλεόραση, θα είσαι και αύριο; Θα έρθω μαζί»».

Η Ελίνα δεν δίστασε να πει: «Έχω έρθει σε δύσκολη θέση στην εκπομπή. Κάθε βράδυ την βλέπω ξανά. Βλέπω και τον ανταγωνισμό. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα»!

Και ο Γιώργος είχε σκεφτεί να πάει στο Survivor: «Μίλησα με τον Bo, μου έλεγε ότι έχει κουνούπια, δεν μπορούσαν να κοιμηθούν και το μετάνιωσα. Πιο πολύ τα κουνούπια με επηρέασαν, όχι τόσο η πείνα».

Τέλος αποκάλυψαν τον άγριο τσακωμό τους ο οποίος τους κράτησε χώρια δύο χρόνια. Η Ελίνα ανέφερε: «Έχω φύγει από το ραδιόφωνο, έχω παραιτηθεί… Είχα πάει σε άλλο ραδιόφωνο και δούλευα και επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και τότε κάναμε μαζί το πρωινό».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved