Γιώργος Ασημακόπουλος: Η λιποαναρρόφηση, η πρόταση από την Ντενίση και… το Survivor All Star
Media

Γιώργος Ασημακόπουλος: Η λιποαναρρόφηση, η πρόταση από την Ντενίση και… το Survivor All Star

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα, για το Survivor, την πρόταση που δέχτηκε από την Μιμή Ντενίση και γιατί έκανε λιποαναρρόφηση.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει στο «All Star», γιατί πέρα από τις κακουχίες και τις δυσκολίες ανακάλυψε ένα νέο Γιώργο, που μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα.

«Ήμουν λίγο καλομαθημένος με τις ανέσεις μου, να πηγαίνω τις διακοπές μου, να τρώω συγκεκριμένες ώρες», δήλωσε!

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Ηλία Μπόγδανο είπε ότι τα πηγαίνουν καλά και τον αγαπάει πολύ, αν και είχε στενοχωρηθεί με μία δήλωσή του.

«Έχω κάνει μία μικρή λιποαναρρόφηση για να κάνω promotion του συγκεκριμένου γιατρού. Οι κοιλιακοί είναι δικοί μου», τόνισε!

Όσομ αφορά την αναγνωρισιμότητα που ήρθε από το Survivor: «Μία φορά τρόμαξε με τις θαυμάστριες που είχαν γίνει εμμονικές, γιατί τον περίμεναν στωικά για 8 ώρες.»!

Όπως αποκάλυψε, είχε δεχθεί πρόταση από την Μιμή Ντενίση για να παίξει στην «Σμύρνη μου αγαπημένη», αλλά τελικά τον κέρδισε το Survivor. Όλο το ποσό που κέρδισε από το παιχνίδι το έδωσε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφέρθηκε και στον αδερφό του, Αλέξανδρο, που έφυγε νωρίς: «Έχω τρία αδέρφια, ήμασταν τέσσερις. Λείπει μία θέση… πάντα βάζουμε μία θέση κενή».

Δείτε όλα όσα είπε στο Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Το απόλυτο ντέρμπι και ο πρώτος τραυματισμός - Αυτοί κέρδισαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας

Survivor: Η Πελαγία Καζολέα έχει επώνυμο σύντροφο και την στηρίζει δημόσια - Η ανάρτησή του

Survivor: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Διασήμων - Η πρώτη νίκη, οι προμήθειες και η φωτιά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved