Media

«Η Άννα Βίσση έχει άποψη και είναι μαγκάκι! Ξοδεύει περισσότερα από αυτά που παίρνει»

Gossip-tv Team

 Ο Αργύρης Παπαργυρόουλος μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωϊνιάτικα;» για την Άννα Βίσση, τον Πασχάλη Τερζή και προέβη σε αποκαλύψεις…

Συγκεκριμένα ανέφερε για την Άννα Βίσση: «Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, έχει άποψη και είναι μαγκάκι. Αυτά που παίρνει, που δεν είναι λίγα, είναι πολλά, ξοδεύει περισσότερα. Κάνουμε πρεμιέρα και μου λένε κάποια στιγμή σε θέλει η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα στο καμαρίνι. Μου λέει ο Καρβέλας πώς σου φαίνεται (τα φορέματα που φορούσε η Βίσση) και του λέω π@@@@@ς είναι όλα. «Δεν σας το είπα εγώ;», λέει ο Καρβέλας. Έφυγε με το πρωινό αεροπλάνο για Μιλάνο άνθρωπος δικός της και έφερε δυο καινούρια φορέματα την άλλη μέρα που έσκιζαν. Με έξοδα δικά της.»!

Για τον Πασχάλη Τερζή, τόνισε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος«Δυο φορές την εβδομάδα μιλάμε οπωσδήποτε με τον Πασχάλη Τερζή στο τηλέφωνο. Ο Πασχάλης έχει αξιοπρέπεια, έχει ένα κτήμα, ανεβαίνει στο τρακτέρ και μαζεύει ζαρζαβατικά. Είναι μια χαρά στην υγεία του. Ποιος ο λόγος να τραγουδήσει; «Για ποιο λόγο να το κάνω;»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved