Η Φάρμα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του και ξέσπασε σε κλάματα!
Media

Η Φάρμα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του και ξέσπασε σε κλάματα!

Στη Φάρμα, οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, με μια συγκλονιστική στιγμή να χαρακτηρίζει το σημερινό επεισόδιο (27-12), με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να ανακοινώνει την οικειοθελή αποχώρησή του

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι των τηλεθεατών, όπου σε κάθε επεισόδιο τα σχόλια στο Twitter παίρνουν φωτιά και οι χρήστες κρίνουν τις εξελίξεις και όλα όσα συμβαίνουν μέσα στη Φάρμα.

Στο σημερινό επεισόδιο, μια έκπληξη πεπρίμενε τόσο τον Σάκη Τανιμανίδη, όσο και τους υπόλοιπους παίκτες της Φάρμας, καθώς λίγο πριν από το αγώνισμα της ασυλίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους, που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες του και τους ευχήθηκε τα καλύτερα. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη, ειδικά όταν εκείνος μίλησε για την οικογένειά του. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης:

«Δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο, αλλά να γεμίζω τις μπαταρίες μου, να αλλάξω την διάθεσή μου, να δοκιμάσω τις αντοχές μου. Το 2021 ήταν για εμένα μια πολύ δύσκολη χρονιά και ήθελα να αλλάξω την ψυχολογία μου. Όσο ζεις ελπίζεις και όσο ζεις μαθαίνεις. Εγώ έμαθα πολλά πράγματα μέσα στη Φάρμα, η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο. Θα κάτσω να απολαύσω το αγώνισμα της ασυλίας για τελευταία φορά. Νομίζω ότι η Φάρμα ήταν μια στάση ζωής, τώρα ξέρετε ότι θα είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς σας. Γέμισα τις μπαταρίες μου και φεύγω για να ξεκινήσω από την αρχή. Σας ευχαριστώ πολύ όλους»

Όσον αφορά το κομμάτι της πολιτικής, ο Σάκης Τανιμανίδης τον ρώτησε αν ο ίδιος θα επιστρέψει σε αυτόν τον τομέα, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να λέει χαρακτηριστικά: "Θα είμαι παρών στις επόμενες δημοστικές εκλογές."

Δείτε παρακάτω τα σχόλια στο Twitter για την αποχώρηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την ανακοίνωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Ηλιάδη: Ξέσπασε η πρώην πεθερά της για τα καυτά φιλιά στη Φάρμα

Η Φάρμα: Τα καυτά φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη έφεραν παραλήρημα στο Twitter

Η Φάρμα: Χαμός στο Πρωινό με τα φιλιά Ηλιάδη – Γρηγόρη: «Βλέπετε τι γίνεται κάτω από την κουβέρτα»!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved