Survivor: Δεύτερη ήττα για τους Διάσημους - Η Ελισάβετ Σπανού υποψήφια προς αποχώρηση
Media

Survivor: Δεύτερη ήττα για τους Διάσημους - Η Ελισάβετ Σπανού υποψήφια προς αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor (27-12), ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είχε τα πάντα: εντάσεις, ταχύτητα και έναν στόχο, που κάποιοι δεν κατάφεραν να τον βρούν. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που έχει επιστρέψει για τα καλά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και οι τηλεθεατές έχουν αρχίσει και το παρακολουθούν ανελιπώς, καθώς θέλουν να γνωρίσουν τους παίκτες, να μάθουν τους χαρακτήρες τους και με πολλούς από εκείνους να ταυτιστούν κιόλας.

Μετά την πρώτη υποψηφιότητα του Βαλάντη για αποχώρηση, ο δεύτερος αγώνας ασυλίας ξεκίνησε με πολύ μεγάλες απαιτήσεις και τους παίκτες να δηλώνουν πανέτοιμοι να αγωνιστούν και να καταφέρουν να προσφέρουν στην ομάδα τους, ώστε να καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι και αλώβητοι. Το σημερινό αγώνισμα του Survivor περιελάμβανε έναν μεγάλο στίβο μάχης, αρκετά απαιτητικό, με έναν στόχο ιδιαίτερο, ο οποίος απαιτούσε... συνεργασία.

Η ομάδα που επικράτησε ήταν οι Μαχητές με σκορ 10-7 έναντι των Διασήμων, οι οποίοι αν και αγωνίστηκαν και έκαναν μεγάλη προσπάθεια να κερδίσουν, δεν τα κατάφεραν και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Στο συμβούλιο του νησιού, οι εντάσεις ανέβηκαν, καθώς πολλά από αυτά που συνέβησαν στον στίβο μάχης, τέθηκαν επί τάπητος. Η ομάδα των Διασήμων διχάστηκε για το ποιον θα ψηφίσει προς αποχώρηση, αλλά τελικά κατέληξαν.

Δείτε το δεύτερο υποψήφιο στην παρακάτω gallery:

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αυτοί κέρδισαν την δεύτερη ασυλία

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια - Μεγάλη ένταση και βρισιές

Νικολέτα Μαυρίδη- Παύλος Γαλακτερός: Αχώριστοι μετά το Survivor - Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved