Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Η φωνή του Shopping Star νοσεί 2η φορά από κορονοϊό (Video)
Media

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Η φωνή του Shopping Star νοσεί 2η φορά από κορονοϊό (Video)

O Βαγγέλης Χαρισόπουλος, η φωνή του Shopping Star νοσεί για δεύτερη φορά από κορονοϊό και αποκάλυψε ότι έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι θετικός.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα κανονίσει να κάνω 17 Δεκεμβρίου την τρίτη δόση του εμβολίου. Το έκανα όμως από το μεσημέρι και μετά είχα ένα βήμα. Το απόγευμα ξεκίνησαν τα δέκατα και είχα την αίσθηση που νιώθεις όταν έχεις ίωση. Λέω είναι το εμβόλιο. Την επόμενη μέρα δεν ήξερα πού να το αποδώσω. Την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο έμαθα ότι συνάδελφος ήταν θετικός. Έκανα rapid αλλά ήταν αρνητικό»!

Και πρόσθεσε: «Από την 3η μέρα είχαν φύγει τα συμπρώματα αλλά είχα βήχα επίμονο. Πήγα στον γιατρό, έκανα κι άλλο τεστ και τελικά ήμουν θετικός. Για 10 μέρες είχα βήχα, σήμερα είναι η πρώτη μέρα που νιώθω καλά. Την πρώτη φορά που νόσησα δεν είχα ούτε δέκατα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν πρέπει να είμαστε καθόλου διστακτικοί στο εμβόλιο και αν έχουμε την παραμικρή υποψία να μην ερχόμαστε σε επαφή με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θετικός στον κορονοϊό – Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του

Ανθισμένες Μανόλιες:Ηθοποιός της παράστασης θετική στον κορονοϊό - Το μήνυμα της Βάσιας Παναγοπούλου

Θοδωρής Φέρρης – Ιλένια Ουίλιαμς: «Νόσησαν μαζί για δεύτερη φορά, περίεργη σύμπτωση…» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved