Survivor 5: Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους-«Είσαι προσβλητικός! Είμαστε ανώτεροι»
Media

Survivor 5: Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους-«Είσαι προσβλητικός! Είμαστε ανώτεροι»

Survivor 5: Χαμός ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους! Ένταση θα δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες στο νέο συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης!

Οι Διάσημοι θα «τα πάρουν» με μία ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη κατά τη διάρκεια του συμβουλίου!

Ο Γιώργος Κατσαούνης λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια, είμαι για τα αλώνια. Οι από δίπλα είναι για σαλόνια»!

Αυτή η δήλωση προκάλεσε την έκρηξη του Βαλάντη: «Άμα σου πω τι έχω περάσει εγώ φίλε μου… Δεν θα καταλάβεις τίποτα ποτέ, άστο…»!

Και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε σε έντονο ύφος: «Ο συμπαίκτης από απέναντι, φίλος, Έλληνας, αδελφός είναι άκρως προσβλητικός συνεχώς, αλλά δεν μας προσβάλλει γιατί είμαστε ανώτεροι από αυτόν». Και ο Γιώργος Κατσαούνης φυσικά απάντησε με το ανάλογο ύφος και προκλήθηκε ακόμα μία ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες που φαίνεται ότι δεν πάνε καθόλου καλά… και φανταστείτε ότι είναι λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο…

Πάντως, στο αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός θα σφυρίξει την έναρξη και οι δυο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη, όμως οι Διάσημοι ανησυχούν πολύ μη χάσουν ξανά! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει αυτή τη φορά στο στίβο μάχης;

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αυτοί κέρδισαν την δεύτερη ασυλία

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια - Μεγάλη ένταση και βρισιές

Νικολέτα Μαυρίδη- Παύλος Γαλακτερός: Αχώριστοι μετά το Survivor - Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved