Γιάννης Χατζηγεωργίου: Όλες οι φορές που έκραζε το survivor – «Δεν κάνω τέτοια καραγκιοζιλίκια»
Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Όλες οι φορές που έκραζε το survivor – «Δεν κάνω τέτοια καραγκιοζιλίκια»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μπορεί να συμμετέχει στο survivor 5, όμως δεν ήταν λίγες οι φορές που έκραζε το ριάλιτι επιβίωσης…

Και με αφορμή τη συμμετοχή του σας δείχνουμε τις φορές που έκανε δηλώσεις κατά του ριάλιτι!

Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του OPEN τον Οκτώβριο του 2020 είχε δηλώσει: «Με έχουν προσεγγίσει δύο φορές από το Survivor. Έχω γελάσει και τις δύο φορές, δεν τα κάνουμε αυτά τα καραγκιοζιλίκια»!

Τον Δεκέμβριο του 2020, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε τοποθετηθεί ξανά αρνητικά στην εκπομπή του STAR, Στη φωλιά των Κου Κου, υπογραμμίζοντας: «Μου έκαναν πρόταση για το Survivor και είπα όχι φυσικά. Δεν μου αρέσει. Δεν το θεωρώ καθόλου ωραίο όλο αυτό που γίνεται»!

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του περσινού κύκλου του Survivor, ο ηθοποιός είχε πει: «Μου έγινε φέτος πρόταση για το Survivor, μου είχε γίνει στο παρελθόν και για το Nomads, αλλά έχω πει κατηγορηματικά όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που η ιδεολογία μου δεν μου επιτρέπει να πάω στο Survivor, γενικά είμαι εναντίον των ριάλιτι. Σε αυτό συγκεκριμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν ουσιαστικά ότι για ένα επώνυμο προϊόν διατροφής θα πρέπει εγώ να νικήσω τον διπλανό μου, να τον ξεπεράσω και τελικά να πάρω εγώ αυτό το έπαθλο»!

Και παρά τις δηλώσεις του αυτές, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έλαβε μέρος στο survivor!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αυτοί κέρδισαν την δεύτερη ασυλία

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια - Μεγάλη ένταση και βρισιές

Νικολέτα Μαυρίδη- Παύλος Γαλακτερός: Αχώριστοι μετά το Survivor - Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved