Μιχάλης Μητρούσης: H αποκάλυψη για τη σύντροφό του που είναι 20 χρόνια νεότερή του (Video)
Media

Μιχάλης Μητρούσης: H αποκάλυψη για τη σύντροφό του που είναι 20 χρόνια νεότερή του (Video)

Ο Μιχάλης Μητρούσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για το πώς είναι το να μοιράζεται τη σκηνή με την κόρη του, το ισχαιμικό επεισόδιο που είχε και τη σύντροφό του!

Όπως εξηγεί ο αγαπημένος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος, η επιστροφή στα θέατρα δεν ήταν ιδιαίτερα «ζεστή».

«Είχαμε να δουλέψουμε 19 μήνες, ο κόσμος δεν έχει τη διάθεση που είχε πριν», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μητρούσης.

Όσον αφορά το γεγονός ότι μοιράζεται τη σκηνή με την κόρη του ο ίδιος είπε ότι «Είναι συγκινητικό που παίζω με την κόρη μου, είναι πολύ ευχάριστο. Δεν είμαι μαλακός, είμαι κριτής βέβαια. Η κόρη μου ακούει, αλλά είναι λίγο παρορμητική και μετά λέει “αχ, δεν έπρεπε να το κάνω αυτό”. Εκείνη είχε μεγαλύτερο άγχος που θα συνεργαζόμασταν από εμένα».

«Με τη μητέρα της κόρης μου έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Δεν μπορείς όταν έχεις παιδί με κάποιον να μην έχεις καλή σχέση», εξήγησε ο ίδιος.

«Δε λέω στην κόρη μου να παντρευτεί, ούτε για εγγόνια. Έχει μια σχέση, με ρώτησε να την εγκρίνω, αλλά δε θέλω να επεμβαίνω. Το παιδί 18 και μία ημέρα τελείωσε. Θα σε βοηθήσω μέχρι εκεί», ανέφερε.

«Πραγματικά δε με ενδιαφέρει καμία ηλικία. Είμαι τρία χρόνια με τη σύντροφό μου και είμαστε ερωτευμένοι. Είναι περίπου 20 χρόνια νεότερη και με ανανεώνει», σχολίασε σχετικά με τη σύντροφό του.

Μιλώντας, τέλος, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο Μιχάλης Μητρούσης είπε ότι «Το πρόβλημα υγείας ήταν πολύ απλό, έκατσα μια βδομάδα και συνήλθα. Ήταν ένα ισχαιμικό επεισόδιο και πέρασε».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved