Μόλις χθες: Τουμασάτου: «Δεν βάζω τον εαυτό μου να σκεφτεί τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς»
Media

Μόλις χθες: Τουμασάτου: «Δεν βάζω τον εαυτό μου να σκεφτεί τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς»

Μια γυναίκα της διπλανής πόρτας είναι η Μαρία Γαζή και η Μαριάννα Τουμασάτου που την υποδύεται στο «Μόλις χθες», ξετυλίγει τον χαρακτήρα της ηρωίδας της.

Καλοδουλεμένη σειρά το «Μόλις χθες»!

«Εχει προσεχθεί από όλους μας και έχει δουλευτεί με αγάπη. Ο Βασίλης Θωμόπουλος είναι μεγάλος μάστορας».

Και δεδομένου ότι ο ΣΚΑΪ, όπου και προβάλλεται, δεν είναι ένα κανάλι γνωστό για τη μυθοπλασία του, πηγαίνει πολύ καλά από τη τηλεθέαση.

«Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Φαντάζομαι πως επέλεξε αυτή την καλή σειρά το κανάλι για να ξεκινήσει τη μυθοπλασία και μάλιστα σε μια ώρα που δεν είναι συνηθισμένη πλέον για καθημερινή σειρά. Πάνω από δέκα χρόνια είχε να προβληθεί μυθοπλασία σε αυτή τη ζώνη, άρα όντω5 είναι μια πολύ καλή προσπάθεια».

Υποδύεστε ένα πολύ γνώριμο πρότυπο γυναίκας.

«Η Μαρία υπάρχει παντού εκεί έξω. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που μένουν από νωρίς χήρες και δεν φεύγουν από το πλευρό των παιδιών τους ενώ μπορεί να υπάρχει και μια αγάπη από παλιά. Δεν είναι καμία σούπερ ηρωίδα των δισεκατομμυρίων που δεν μπορεί κανείς να προσεγγίσει εύκολα. Είναι ένας κανονικός άνθρωπος της διπλανής πόρτας».

Εχει στοιχεία δικά σας;

«Μετά από τόσα χρόνια και τόσους ρόλους δεν ξέρω αν μπορώ να την απαντήσω αυτή την ερώτηση. Ολα έχουν μπουρδουκλωθεί μέσα στο κεφάλι μου. Ολοι οι άνθρωποι έχουμε απ' όλα μέσα μας και δοθείσης ευκαιρίας τα βγάζουμε. Αλλοι είμαστε σε λίγο πιο θετικού πρόσημου καμβά και άλλοι σε αρνητικού. Πάντα όμως και οι καλοί έχουν άσχημες στιγμές και οι κακοί, καλές».

Θεωρείτε πως μπορεί να δούμε Θάνο και Μαρία μαζί;

«Βέβαια, αλλά έχω πάψει να σκέφτομαι τι θα γίνει παρακάτω. Δεν βάζω τον εαυτό μου να σκεφτεί τι θα γίνει».

Είναι στο πλευρό του Μιχάλη αλλά έχω μάθει πως θα ενοχληθεί όταν μάθει ότι ο Μιχάλης έχει έρθει κοντά με τη Λουίζα.

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί μεταξύ τους και πώς θα αντιδράσει γενικότερα η ηρωίδα μου. Ίσως αντιδράσει αλλά έχει κατανόηση επειδή ξέρει τι σημαίνει έρωτα$ ταλαιπωρημένοι. Μπορεί να είναι ενόχληση κατανόησης ή ενόχληση αυστηρή».

Πώς τη φαντάζεστε σε βάθος χρόνου;

«Δεν θέλω να σκεφτώ ούτε να επιλέξω. Σίγουρα της αξίζει η ευτυχία, όπως και στους περισσότερους ήρωες. Και μια ευκαιρία ακόμα αξίζει. Επειδή η Μαρία δεν έχει βαρίδια δύσκολα μέχρι στιγμής, μέχρι να βρεθεί κάτι αντίστοιχου βάρους, ίσως να μπει και στη διαδικασία να φτιάξει μόνη τη ζωή της».

Τι άλλο κάνετε αυτή την περίοδο;

«Ηταν να κάνω μια παράσταση αλλά δεν προχώρησε, οπότε έχω μόνο τη σειρά. Ωστόσο, η μόνη μου έξτρα ενασχόληση είναι πως είμαι στο πλευρό της Κυριακής Μυστακίδου, που είναι στη Μονάδα Τζένη Καρέζη και οργανώνουμε κάποιες κινήσεις. Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως υπάρχει η "Μονάδα πόνου ανακουφιστικής αγωγής" του Αρεταίειου Νοσοκομείου, αυτή η δωρεάν δράση και μπορούν όλοι να έχουν φροντίδα στα χρόνια προβλήματα υγείας. Από το 1992 ασχολούμαι με αυτή τη μονάδα και είναι τιμή μου που είμαι κοντά στην κ. Μυστακίδου, η οποία πάλεψε για να τη δημιουργήσει. Είναι η πρώτη στην Ελλάδα. Στόχος της ζωής της είναι μια καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων», είπε στο MYTV.

Διαβάστε επίσης:

Μαριάννα Τουμασάτου για Παναγιωτόπουλο: «Οφείλει αντί για ρούχα να φοράει πούπουλα»

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο Φιλιππίδης μάσαγε επίτηδες τσίχλα επειδή ήξερε ότι με ενοχλεί»!

Ξεσπά η Τουμασάτου: «Με είχαν προσβάλλει, ήταν κάποιοι αντρακλαράδες που λέγανε κάτι... νόστιμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved