Άγριες μέλισσες: Η Δρόσω ματαιώνει τον γάμο με τον Κωνσταντή
Media

Άγριες μέλισσες: Η Δρόσω ματαιώνει τον γάμο με τον Κωνσταντή

Ανατροπές και καθηλωτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Κι ενώ συμβαίνουν διάφορα στο Διαφάνι, η αποκάλυψη της Κορίνας στον Ακύλα πως ο Κωνσταντής είναι ο εραστής της Ζωής πρόκειται να φέρει ένα ντόμινο αλλαγών και εξελίξεων στη ζωή όλων.

Ο Ακύλας σκοπεύει να εκδικηθεί θανάσιμα τον Κωνσταντή για την παράνομη σχέση με τη γυναίκα του. Από την άλλη, ο Κωνσταντής, μη γνωρίζοντας πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, μαζί με τη Δρόσω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την προοπτική του γάμου τους. Αρχίζουν και συζητούν για την ημερομηνία και τίποτα δεν φαίνεται ικανό πια να μπει εμπόδιο στην ευτυχία τους. θέλουν και οι δύο να γίνει άμεσα. Όμως, η χαρά τους δεν θα κρατήσει πολύ. Αρχικά, η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Κωνσταντής ετοιμάζεται για γάμο με τη Δρόσω και η αντίδραση της είναι ακραία. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της θα παντρευτεί τη φόνισσα του αδελφού του. Έτσι, αποφασίζει να δράσει άμεσα και να οργανώσει ένα σχέδιο προκειμένου να μπει ξανά στη ζωή των παιδιών της.

Αρχικά, η Μυρσίνη θέλει να γνωριστεί καλύτερα με τη Ρένα, καθώς μόνο εκείνη μπορεί να τη δεχτεί. Στο πρόσωπο της κοπέλας, η Μυρσίνη βρίσκει έναν σύμμαχο, αν και ο Νικηφόρος ήδη έχει συνειδητοποιήσει πως δεν έχει ξεχάσει την Ασημίνα. Και η τελευταία, όμως, θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα προσωπικό αδιέξοδο. Κι ενώ παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της, έχει μια δυσάρεστη συνάντηση στο σπίτι του Νικηφόρου με τη Ρένα, η οποία είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει. Ωστόσο, οι εξελίξεις προλαβαίνουν τη Μυρσίνη, τον Κωνσταντή, τη Δρόσω και τα σχέδια τους. Η Δρόσω μαθαίνει την κρυφή σχέση του Κωνσταντή με τη Ζωή και σοκάρεται. Η κοπέλα απογοητεύεται, καθώς ο Κωνσταντής της αρνιόταν οποιαδήποτε επαφή με τη Ζωή και του ζητάει να ματαιώσουν τον γάμο τους. Η σχέση τους καλείται και πάλι να ξεπεράσει ακόμη έναν σκόπελο. Ο Κωνσταντής κάνει τα πάντα για να την πείσει να αλλάξει γνώμη, αλλά εκείνη φοβάται πως πάντα κάτι θα μπαίνει ανάμεσα τους. Από την άλλη, τις επόμενες μέρες, η Δρόσω πρόκειται να δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη. Ενας μεγάλος σκηνοθέτης την πλησιάζει και της κάνει μία αναπάντεχη, δελεαστική πρόταση για το μέλλον της καριέρας της και εκείνη είναι σε μεγάλο δίλημμα.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα απειλεί να αποκαλύψει στον πατέρα της την απιστία της Ζωής

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα φέρνει δυσάρεστα νέα στις αδερφές Σταμίρη που θα τις σοκάρουν

Άγριες μέλισσες: Το τέλος της σεζόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved