Λαμπεροί καλεσμένοι κάνουν ποδαρικό στο «ΤΑXΙ» και παίζουν για καλό σκοπό
Media

Λαμπεροί καλεσμένοι κάνουν ποδαρικό στο «ΤΑXΙ» και παίζουν για καλό σκοπό

ΤΑXΙ; Η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Κρατερός Κατσούλης και η Αναστασία Παντούση στηρίζουν την «Κιβωτό του Κόσμου».

Το «ΤAXI» συνεχίζει τις βόλτες του στη γιορτινή Αθήνα και καλωσορίζει τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Ο Διονύσης Ατζαράκης αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:55 στο OPEN, υποδέχεται στο «ΤAXI» λαμπερούς καλεσμένους, οι οποίοι παίζουν για να στηρίξουν τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς στο «ΤΑΧΙ» κάνουν ποδαρικό η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς. Οι αγαπημένοι παρουσιαστές της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» έχουν αφήσει το γιορτινό τραπέζι και έχουν βγει να πιουν ένα ποτό οι δυο τους στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Διονύσης τους προσφέρει μία μοναδική διαδρομή με πολλά αστεία και απρόοπτα, που θα θυμούνται για καιρό. Η Μπέττυ και ο Δημήτρης θυμούνται τις αγαπημένες τους γιορτές και αναπολούν τις μέρες των ρεβεγιόν προ πανδημίας. Απολαυστικοί και οι δυο χαρίζουν απλόχερα την αγάπη τους στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 17.55 στο OPEN ο Διονύσης υποδέχεται τον Κρατερό Κατσούλη και την Αναστασία Παντούση. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί πάνε να δούνε την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν, «Σμύρνη μου αγαπημένη» και μέχρι να φτάσουν στο σινεμά παίζουν για να βοηθήσουν τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η διαδρομή είναι απολαυστική και ο Κρατερός με την Αναστασία δεν σταματάνε τα αστεία και τις πλάκες. Η Αναστασία εντυπωσιάζεται από την ντισκομπάλα στο «TAXI» και προσπαθεί να πείσει τον Διονύση πως πρέπει να της την χαρίσει. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί βάζουν όλη τους τη θετική διάθεση και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να στηρίξουν τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ένα εορταστικό διήμερο με αγαπημένους καλεσμένους έρχεται στο «ΤΑΧΙ» του OPEN, με τον Διονύση Ατζαράκη.

Διαβάστε επίσης:

Κομάντα και Δράκοι: Αυτό είναι το συναρπαστικό φινάλε της σειράς!

Σασμός: Μία φίλη από το παρελθόν κι ένα ρολόϊ αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά χρόνων!

Ήλιος: Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μπαίνει στη σειρά του ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved