Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για τον τελικό του J2US και τα κρούσματα κορονοϊού
Media

Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για τον τελικό του J2US και τα κρούσματα κορονοϊού

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι δεν θα διεξαχθεί ο τελικός του J2US αυτό το Σάββατο λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ο μεγάλος τελικός θα γίνει κανονικά ενώ παράλληλα δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα στην παραγωγή του λαμπερού σόου παρα μόνο αυτό του Χάρη Βαρθακούρη, κάτι το οποίο ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά και άλλο ένα από την κριτική επιτροπή.

Ένα πρόσωπο από την κριτική επιτροπή νοσεί όμως δεν μπορούμε να αναφέρουμε το όνομα διότι δεν το έχει ανακοινώσει και σεβόμαστε ΦΥΣΙΚΑ τα προσωπικά δεδομένα.

Όπως είναι γνωστό κάνουν πάρα πολλά τεστ όλοι οι συντελεστές του Just the 2 of us, όμως, μόνο δύο από αυτά βγήκαν θετικά.

Να θυμίσουμε πως και ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης, μας έδειξε το αρνητικό αποτέλεσμα του δικού του τεστ μέσα από τα social media.

Αξίζει να σημειωθεί πως την θέση του Χάρη Βαρθακούρη, στο πλευρό της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, παίρνει ο Stan ενώ άνθρωποι της παραγωγής μας μετέφεραν ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι θα γίνει με τον κριτή, αν δηλαδή θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο ή εάν θα γίνει σύνδεση μέσω Skype.

Να επισημάνουμε πως μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το πρόσωπο από την κριτική επιτροπή που νοσεί δεν έχει κάνει καμία αναφορά, δεν έχει πάρει θέση και δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στα social media, ενώ παρά το γεγ

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Βαρθακούρης: Θετικός στον κορονοϊό – Εκτός τελικού του J2US

Θέμης Αδαμαντίδης: Μιλά πρώτη φορά για το στιγμιότυπο που του έπεσε το μικρόφωνο στο J2US

J2US: Οι Μelisses ανήμερα Πρωτοχρονιά στο «Just the 2 of Us»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved