Παλαιτσάκη κατά Δανίκα στο Mega Καλημέρα: «Οργίστηκα, σιχάθηκα. Ήταν ανατριχιαστικό το κείμενό του»
Media

Παλαιτσάκη κατά Δανίκα στο Mega Καλημέρα: «Οργίστηκα, σιχάθηκα. Ήταν ανατριχιαστικό το κείμενό του»

Ο Δημήτρης Δανίκας κατηγόρησε τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαρροή στο διαδίκτυο ιδιωτικών τους στιγμών, με το επιχείρημα ότι ήξεραν ότι μπορεί να διασυρθούν.

Ο Δημήτρης Δανίκας στο άρθρο του με τίτλο «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ» περιγράφει αναλυτικά σκηνές των επίμαχων βίντεο, που προφανώς έχει παρακολουθήσει, και κατακεραυνώνει τα θύματα του παρουσιαστή με απίστευτο λεξιλόγιο.

Όπως ήταν φυσικό, το κείμενο του Δανίκα προκάλεσε έκρηξη στα social media, με τους περισσότερους χρήστες να θυμούνται ανάλογα κείμενά του με προσβλητικό ύφος.

Ανάμεσα σε αυτούς που απάντησαν στον Δημήτρη Δανίκα, είναι και η Νανά Παλαιτσάκη με ανάρτησή της στο Facebook.

«Αρχικά υπέγραψε ένα άρθρο που ούτε λίγο, ούτε πολυ αποκάλυπτε, για μένα, την πρόθεση του, να υποθαλψει τον κάθε αλήτη που εκμεταλλευόμενος τον έρωτα μιας γυναίκας επιχειρεί να την διαπομπευσει δημόσια, αδιαφορώντας αν εκείνη μετά την αποκάλυψη, δώσει τέρμα στην ζωή της. Υπέγραψε για μένα ένα ληβελογραφημα και καταχωρήθηκε σαν μικρανθρωπος που σαν δήμιος ψυχών, φορώντας μια ξεφτισμενη ρόμπα, “προοδευτισμου”, εξισώνει σχεδόν το θυμα με τον διαστροφικό χειραγωγο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος.

«Ένιωσα ότι ήταν θέμα συνείδησης να μην γράψω κάτι για αυτό που είδα», είπε η δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Οργίστηκα πάρα πολύ, σιχάθηκα. Ήταν ανατριχιαστικό το κείμενό του, υποθάλπει κάθε πορνοαλήτη. Έχει ποτέ σκεφτεί ο κύριος αυτός ότι το παιδί του, η γυναίκα του, θα μπορούσε να έχει κακοποιηθεί από έναν αλήτη; Τι είναι αυτά τα κατάπτυστα τα οποία ακούμε;», είπε η δημοσιογράφος.

Δείτε όσα είπε η Νανά Παλαιτσάκη στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved