Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» έχει ετοιμάσει το καλύτερο πάρτι
Media

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» έχει ετοιμάσει το καλύτερο πάρτι

Ποιος είναι Πρωινιάτικα: Η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής υποδέχονται το συγκρότημα Enorasis.

Με ένα πρωινό πάρτι γεμάτο κέφι και χορό η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και η Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρετούν το 2021 και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη νέα χρονιά.



Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 09:50 στο OPEN, η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» υποδέχονται το συγκρότημα Enorasis, το οποίο σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής δίνει το δικό του ξεσηκωτικό ρυθμό. Φυσικά η Μπέττυ Μαγγίρα παίρνει το μικρόφωνο για μια μοναδική πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση!



Η θεματολογία της εκπομπής είναι πλούσια και εορταστική. Από μία τέτοια μέρα δε θα μπορούσε να λείπει μία αναδρομή στα πρόσωπα που απασχόλησαν τη χρονιά που πέρασε με τους έρωτες, τα διαζύγια, τις ατάκες και τις εμφανίσεις τους. Ακόμα η εκπομπή συνδέεται με την παγωμένη αλλά στολισμένη Λαπωνία και συνομιλεί με τον Έλληνα που ζει εκεί! Η Άντζελα Τίκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για τη χρονιά που ξεκινάει και αναλύει τι λένε τα άστρα για το 2022.

«Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε μία ξεχωριστή εκπομπή γεμάτη κέφι, χαρά, θετική διάθεση και με τις ευχές όλων για μία πολύ όμορφη χρονιά!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής! Το σοκ των Μαχητών και η λύση στο πρόβλημα!

Η Γη της Ελιάς: Στο... στόχαστρο για ακόμη μία φορά Στάθης και Ιουλία - Έξαλλο το twitter (video)

Το Πρωινό: Με Διονύση Σχοινά αποχαιρετούν τηλεοπτικά Σκορδά - Λιάγκας τη χρονιά που φεύγει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved