J2US: Το φιλί Κόνσολου-Δήμου και τα highlights που μάς εντυπωσίασαν
Media

J2US: Το φιλί Κόνσολου-Δήμου και τα highlights που μάς εντυπωσίασαν

J2US: Άλλη μία σεζόν έφτασε στο τέλος της και σας παρουσιάσουμε τα highlights που μάς εντυπωσίασαν.

Το J2US φτάνει στο τέλος του με πολλές απουσίες καθώς αρκετοί διαγωνιζόμενοι αλλά και η Δέσποινα Βανδή νοσούν από κορονοϊό. Οι συγκεκριμένοι θα δουν το λαμπερό σόου από την τηλεόραση του σπιτιού τους αφού είναι σε καραντίνα.

Ωστόσο πέρα από τα γεγονότα, την φετινή χρονιά είδαμε πολλά και ακούσαμε άλλα τόσο. Αυτό που έκανε όμως σε όλους εντύπωση ήταν το φιλί του Μαρίνου Κόνσολου στην coach του Ελένη Δήμου αλλά και κάποια highligts του σόου.

Φιλί ΜαρίνουΔήμου

Ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη ερμηνεύτρια είχαν τραγουδήσει το νικητήριο κομμάτι στην περυσινή Eurovision των Maneskin, το Zitti e Buoni και η αλήθεια είναι πως οι κριτές περίμεναν να δουν πώς θα απέδιδε το ζευγάρι on stage.

Ο Μαρίνος Κόνσολος από την πρώτη κιόλας στιγμή έδειξε να έχει πολλή ενέργεια, κάτι που μετέδωσε με την ερμηνεία του ενώ και η Ελένη Δήμου έδωσε τη δική της πινελιά.

Έτσι το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό μόνο που στο τέλος ο Μαρίνος Κόνσολος όταν ολοκληρώθηκε το τραγούδι και ενώ είχε απέναντί του την Ελένη Δήμου της έριξε ένα ρουφηχτό φιλί που κανείς δεν περίμενε.

Και σίγουρα δεν το περίμενε η Ελένη Δήμου η οποία εκτός από αμηχανία ένιωσε και μεγάλη έκπληξη, με τον Νίκο Κοκλώνη να σπεύδει να βρεθεί κοντά της για να την... βοηθήσει να επανέλθει από το σοκ. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν το περίμενε και πως σε καμία περίπτωση δεν το είχαν σχεδιάσει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει και κόσμος, προφανώς εννοούσε τον σύζυγό της, που τους παρακολουθεί.

Highlights

Η έκπληξη στον Νίκο Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για την έκπληξη που του σκάρωναν οι συνεργάτες του και γενικότερα οι συντελεστές του J2US.

Λίγα λεπτά μετά τις 12,00 λοιπόν τα μεσάνυχτα, διακόπηκε η ροή του σόου για να γίνει η έκπληξη στον παρουσιαστή ο οποίος σε κάθε live έχει πολλές εκπλήξεις.

Να όμως που τώρα ήταν η σειρά του να γίνει αποδέκτης μίας υπέροχης έκπληξης από τους ανθρώπους που δουλεύουν στο Just the Two of us.

Ο Νίκος Κοκλώνης έμεινε έκπληκτος καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα του ετοίμαζαν έκπληξη για τη γιορτή του που είναι την ερχόμενη Δευτέρα. Προκειμένου να τη γιορτάσει και τηλεοπτικά, οι συνεργάτες του είχαν οργανώσει τα πάντα και μάλιστα κάτω από τη... μύτη του ιθύνοντα νου του σόου, του Νίκου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου λοιπόν, με το... έτσι θέλω, είπε στον Νίκο Κοκλώνη να σταματήσει να μιλάει και μαζί με τους υπόλοιπους κριτές ανέβηκε στη σκηνή, με τη Μαρία Μπεκατώρου να απαντάει ότι έγινε... πραξικόπημα όταν ο παρουσιαστής τούς ρώτησε τι είχε συμβεί.

Ο Νίκος Κοκλώνης πραγματικά συγκινήθηκε όταν είδε και τους διαγωνιζόμενους να εμφανίζονται στη σκηνή με μπαλόνια πολύχρωμα και να τραγουδούν για χάρη του ένα γιορτινό τραγούδι αφιερωμένο εξαιρετικά σε εκείνον.

Η Άννα Βίσση πήρε τηλέφωνο την Δέσποινα Βανδή και τα... είπαν on air

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή όπως όλα δείχνουν, έχουν γίνει οι καλύτερες φίλες, μετά την «συμφιλίωση» που σκάρωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο περσινό J2US.

Οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν πριν λίγες ώρες στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται αυτόν τον καιρό η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση μόλις την αντιλήφθηκε έσπευσε να την ανεβάσει στη σκηνή ώστε να ερμηνεύσουν μαζί τραγούδια τους και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις νέες ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή της Δέσποινας, στέλνοντάς της, τις καλύτερες ευχές για το μέλλον στην προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά η Άννα Βίσση πήρε τηλέφωνο της Δέσποινα Βανδή και τα… είπαν on air μέσα από το J2US, αφήνοντας άφωνους τόσο τους συντελεστές του σόου, όσο και τους τηλεθεατές.

Γωγώ Τσαμπά: Η λαμπερή εμφάνιση της στο J2US με μείον 20 κιλά

Η Γωγώ Τσαμπά σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

«Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Happy Day.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλατό του J2US και είδαμε την τεράστια αλλαγή. Η ίδια απαστράπτουσα βγήκε στο πλατό μαζί με την Χαρά Βέρρα για να μάς ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους.

Η Γωγώ Τσαμπά φορούσε ένα μακρύ ασημί φόρεμα, το οποίο έδειχνε το αδυνατισμένο πλέον κορμί της, κάνοντας το κοινό να μείνει με ανοιχτό το στόμα.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Βαρθακούρης με Ψυχαράκη: «Στοιχειώδεις τρόποι καλής συμπεριφοράς. Άγνωστοι σε κάποιους»

J2US: Αυτός θα είναι ο guest κριτής στον μεγάλο τελικό (Video)

Λιόλιου: Αποκάλυψε τον λόγο για τα unfollow στους συμπαίκτες της από το J2US (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved