DWTS: Η κόρη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα, στα πλατό του σόου χορού! (photos)
Media

DWTS: Η κόρη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα, στα πλατό του σόου χορού! (photos)

Η Βίκυ Καγιά  είχε την καλύτερη παρέα στο σημερινό επεισόδιο του DWTS, αφού η κόρη της η Μπιάνκα βρισκόταν εκεί, κάτι που μας το είχε ήδη αναφέρει η Βίκυ μέσα από το Instagram. 

Είναι το αγαπημένο σόου χορού, που μας κρατάει συντροφιά και έχει καταφέρει να αποκτά όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό, που τα παρακολουθεί και "αντιγράφει" τις χορογραφίες.

Η Βίκυ Καγιά στο σημερινό πλατό του Dancing With the Stars είχε στην παρέα της την αγαπημένη της κόρη Μπιάνκα, στην οποία, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές έχει μεγάλη αδυναμία. Πέρα από την απαιτητιτική δουλειά και την καθημερινότητά της, η Βίκυ Καγιά προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της, παίζοντας μαζί τους και πηγαίνοντας βόλτες, ώστε να περνούν φανταστικά.

Μάλιστα, η ίδια χαιρέτησε την κόρη της και στον αέρα του σόου και δήλωσε στους θεατές ότι η κόρη της βρίσκεται εκεί και θα αλλάξουν τον χρόνο παρέα. Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά είχε ενημερώσει νωρίτερα τους followers της για το ότι η μικρή Μπιάνκα θα ήταν εκεί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε σειρά από φωτογραφίες, που την είχε στην αγκαλιά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Εκθαμβωτική η Βίκυ Καγιά στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς! (video+photos)

Βίκυ Κάβουρα: «Δεν πέρασα καλά στο DWTS. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί που μου το έβγαλαν ξινό» (video)

DWTS: Η Καγιά στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν χορεύει για πρώτη φορά! Guest stars Σφήνος και Βρεττός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved