MasterChef: Ο κύβος ερρίφθη! Αυτή είναι η  ημερομηνία της πρεμιέρας
Media

MasterChef: Ο κύβος ερρίφθη! Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

MasterChef: Είναι επίσημο, η ημερομηνία της πρεμιέρας πλησιάζει! To βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε ένα από τα breaks του εορταστικού DWTS, είδαμε το τρείλερ με την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Έτσι λοιπόν ο έκτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής έρχεται τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ!

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef 2022 και αυτή τη φορά έρχεται με αλλαγές.

«Φέτος έχουμε προγραμματίσει εξωτερικές δοκιμασίες και μάλιστα σκεφτόμαστε να γίνουν και ταξίδια στο εξωτερικό, όμως δεν το συζητάω γιατί δεν θέλω να το γρουσουζέψω», είχε πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Και ο Σωτήρης Κοντιζάς όμως έκανε παρόμοιες δηλώσεις.

«Εχουμε όρεξη και στα γυρίσματα περνάμε πολύ καλά. Εχουμε φάει ωραία πιάτα και ακόμα κοκαλάκι δεν έχω βρει. Ο κόσμος προσέχει πολύ», είπε χαριτολογώντας, ενώ δεν έκρυψε και εκείνος την ανυπομονησία του να ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του διαγωνισμού. Η βασική λοιπόν αλλαγή που θα παρακολουθήσει το κοινό φέτος, θεού θέλοντος και κορονοϊού επιτρέποντος, είναι τα γυρίσματα και τα ταξίδια σε γαστρονομικούς προορισμούς του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, το στοιχείο της έκπληξης θα είναι ακόμα πιο έντονο φέτος, ενώ από τα πρώτα επεισόδια θα υπάρχουν ανατροπές που θα αλλάζουν τα δεδομένα στη διεξαγωγή των δοκιμασιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved