Τηλεθέαση: Σάρωσε ο μεγάλος τελικός του J2US – Το λαμπερό σόου κατέκτησε την κορυφή!
Media

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο μεγάλος τελικός του J2US – Το λαμπερό σόου κατέκτησε την κορυφή!

J2US: Είναι το αγαπημένο μουσικό σόου, που τους τελευταίους μήνες μας κράτησε την πιο όμορφη συντροφιά κάθε Σάββατο βράδυ, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς και να δίνουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Όπως ήταν φυσικό ο λαμπερός τελικός του σόου τα είχε όλα, μοναδικές ερμηνείες, φανταστικές εμφανίσεις, έναν απίθανο Νίκο Κοκλώνη και φυσικά την ανταπόκριση που έπρεπε να έχει ένα τέτοιο σόου, αφού σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τα νούμερα έφτασαν έως 28.8% στο γενικό.

Οι εκπλήξεις ήταν πολύ μεγάλες, οι καλεσμένοι ακόμα πιο λαμπεροί, τα αστεία και το κέφι στον μέγιστο βαθμό και οι ερμηνείες η μία καλύτερη από την άλλη.

Μέχρι και τον Νίκο Αλιάγα να τραγουδάει σε ένα απίθανο πρόγραμμα με τον Χρήστο Μάστορα του συγκροτήματος Melisses που είχαν αναλάβει το μουσικό κομμάτι της βραδιάς.

Τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό μετά το "ξεσκαρτάρισμα" του ημιτελικού ήταν οι Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- STAN.

Αξίζει να θυμίσουμε εδώ πως παρά το γεγονός ότι η Άννα Μαρία είχε για παρτενέρ ολόκληρη τη σεζόν τον Χάρη Βαρθακούρη, έπρεπε να αντικατασταθεί από τον Stan λόγω του ότι ο πρώτος προσβλήθηκε από κορονοϊό.

Οι τρεις φιναλίστ αναμετρήθηκαν σε τρεις εμφανίσεις. Στην πρώτη επανέλαβαν ένα τραγούδι που είχαν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live, για να διαπιστώσουν και οι τηλεθεατές την εξέλιξή τους. Στη δεύτερη, διαγωνίστηκαν σ’ ένα νέο τραγούδι της επιλογής τους ενώ στο τρίτο έπρεπε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», ερμηνεύοντας το ίδιο τραγούδι.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού μετά από τις παραπάνω διαδικασίες θα ξεχώριζε το ζευγάρι με το πιο εντυπωσιακό performance.
Εννοείται πως συνέβη αυτό. Μεγάλες νικήτριες του φετινού κύκλου του J2US λοιπόν ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου

Διαβάστε επίσης

J2US τελικός: Δεν γίνονται αυτά! Ξανά ατύχημα με την καρέκλα για τον Φασουλή! (video)

J2US τελικός: Οι εκπλήξεις της λαμπερής βραδιάς, το troll video του Κοκλώνη και oι μεγάλοι νικητές!

J2US τελικός: Το ζεϊμπέκικο του Κόνσολου, η ατάκα της Ψυχαράκη για τον Χάρη και οι.. κόκκινες φωτιές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved