Κωνσταντίνα: Αποκάλυψε το ποσό που έπαιρναν οι τραγουδιστές και «πάθαμε πλάκα»!
Media

Κωνσταντίνα: Αποκάλυψε το ποσό που έπαιρναν οι τραγουδιστές και «πάθαμε πλάκα»!

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλύπτική, μιλώντας για την αρχή της καριέρας της, αλλά και για τα χρήματα, που έπαιρναν παλαιότερα οι τραγουδιστές για τις εμφανίσεις τους. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, με μια τεράστια πορεία στο χώρο του θεάματος και της μουσικής, και με τραγούδια διαχρονικά που μέχρι και σήμερα τα ακούμε και διασκεδάζουμε με αυτά.

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA "Τι λες Τώρα" και πραγματικά μίλησε για όλους και για όλα. Αποκάλυψε το πως ξεκίνησε η καριέρα της και το πως στη συνέχει απογειώθηκε και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, τονίζοντας πάντα ότι η συγκεκριμένη δουλειά δεν είναι μια απλή υπόθεση και πως πρέπει να την αγαπάς πολύ για να πετύχεις και να φτάσεις ψηλά. Η ίδια μίλησε για πολλές ιστορίες από την καριέρα της, που της έχουν αφήσει πολύ έντονες αναμνήσεις και αποκάλυψε ποιο ήταν εκείνο το τραγούδι που, ενώ το απέρριψε, κατάφερε να γίνει μια μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν φθορές, δεν είμαστε παιδάκια, έχουμε φάει τη ζωή μας μέσα στη νύχτα. Θυμάμαι να δουλεύω νύχτα – μέρα, να τρέχω σε βίντεο κλιπ, στο στούντιο για να γράφω τραγούδια... Η συνεργασία με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο στο "Μικρή Αθηναία" ήταν πολύ συναντική. Ήταν το μέρος που έγινα πρώτο όνομα. Μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι αυτόνομη, να “πάω” το μαγαζί... Όλοι θυμούνται το σόου με το άλογο στο “Διογένη”, αλλά δεν θυμούνται ότι τραγουδούσα πάνω στον πάγο, που ήταν πραγματικά extreme»

Για τις άσχημες στιγμές στις συνεργασίες που είχε όλα αυτά τα χρόνια, η Κωνσταντίνα είπε: «Με τον Νότη Σφακιανάκη κάναμε ντουέτα που τελικά κόπηκαν γιατί είχε ανασφάλεια ο Νότης». Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα σχήμα που συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη με την Μαρινέλλα, τη Βίκυ Μοσχολιού και την Άννα Βίσση. «Είχαμε κάποιες ιστορίες στο σχήμα, αλλά δεν ήμουν η μόνη. Είχαν και οι υπόλοιπες κυρίες τις δικές τους ιστορίες»

Η Κωνσταντίνα μίλησε και για τα πολύ αγαπημένα ντουέτα που έχει κάνει, με τον Βασίλη Καρρά, τον Πλούταρχο, τον Στέφανο Κορκολή και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, αποκάλυψε ότι τα μεροκάματα εκείνη την εποχή ήταν πάνω από 1.000.000 δραχμές και δουλεύαν έξι μέρες την εβδομάδα και αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τη Linda Evans όταν συνεργάστηκε με τον Yanni.

Τέλος, μίλησε για το τραγούδι που η ίδια απέρριψε, ωστόσο αργότερα έγινε μεγάλη επιτυχία. «Ήταν το “Ότι αγαπώ είναι δικό σου”, που δεν μπήκε στο δίσκο. Μετά όμως βγήκε με διαφορετική μουσική και τότε είχε τις προδιαγραφές για να γίνει επιτυχία»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Θεοφάνους: Υποδέχεται τη νέα χρονιά με την καλύτερη μουσική παρέα

Κωνσταντίνα: «Η Μαρινέλλα είχε την πρόθεση να μπω στην αφίσα. Η Βίσση όμως “κλώτσησε”»

Κωνσταντίνα: Πώς ο Γιάννης Πάριος της «έκλεψε» το τραγούδι «Το σημάδι»! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved