Media

Νικολοπούλου: Tα 38 χρόνια καριέρας, το "σ' αγαπώ" του Άντονι Κουίν και του Ντε Νίρο και η κόρη της!

Gossip-tv Team

Η Ειρήνη Νικολοπούλου δείχνει να είναι μία χορτασμένη γυναίκα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μία υπέροχη σχέση με την κόρη της. 

Η γνωστή δημοσιογράφος δεν έκρυψε ότι αντιμετώπισε προβλήματα στη διάρκεια της καριέρας της καθώς είπε: «Έχω αισθανθεί ανταγωνισμό και από άνδρες και από γυναίκες. Οι άνδρες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και σε έβλεπαν σαν “εξωτικό φρούτο” γιατί δεν ακολουθούσα την πεπατημένη» σημείωσε, τονίζοντας ότι «η ελληνική τηλεόραση τότε ήταν πολύ εσωστρεφής. Προσπάθησα να της δώσω μια εξωστρέφεια».

Και πρόσθεσε «εμένα δεν με ενδιέφερε το σταριλίκι. Με ενδιέφερε όταν πηγαίνω, να νιώθω τόσο γεμάτη μέσα μου και αυτή την τεράστια αδρεναλίνη... Ήθελα να είμαι παρούσα στα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα και να περάσω στους τηλεθεατές ότι ήταν κάτι πολύ δυνατό και τους αφορούσε».

Γύρισε φυσικά τον χρόνο πίσω και μίλησε για την συνάντησή της με τον Άντονι Κουίν στην παραλία της Σάντα Μόνικα, όταν εκείνος έπαιζε τάβλι και έβριζε στα… ελληνικά. «Είδα έναν Έλληνα εκείνη τη στιγμή. Με αγκάλιασε και μου είπε “αγάπη μου, σ’ αγαπώ πολύ». Σ' αγαπώ όμως τής είχε πει και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, για τον οποίο διηγήθηκε την απίθανη συνάντησή τους.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η ίδια τόνισε: «Δεν ξέρω αν πήρα άριστα στην οικογένεια. Σημασία έχει να ζεσταίνεται η ψυχή σου όταν κλείνουν τα φώτα, από τους δικούς σου ανθρώπους».

Όσο για την κόρη της είπε: «Η σχέση μου με την κόρη μου είναι άριστη. Το δουλέψαμε και οι δύο για να είναι άριστες οι σχέσεις μας. Είναι μοναχοκόρη και είμαστε πολύ κοντά».

Δείτε τι άλλο είπε η γνωστή δημοσιογράφος στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Νικολοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε την τηλεόραση (Video)

Αποκλειστικό: Ο γάμος στο Καστελλόριζο, η επώνυμη κουμπάρα και οι χοροί

Η Αντιστάρ: Η παρουσίαση βιβλίου, η συγκλονιστική αφήγηση του Στέλιου Καλαθά και τα δάκρυα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved