Rouk Zouk Special: O πολυλογία του Αρναούτογλου «έκανε έξαλλο» το Twitter- Καταιγισμός από σχόλια!
Media

Rouk Zouk Special: O πολυλογία του Αρναούτογλου «έκανε έξαλλο» το Twitter- Καταιγισμός από σχόλια!

Το πρώτο επεισόδιο του Rouk Zouk Special ήταν πραγματικά απολαυστικό, με το Twitter να κάνει πάρτι στα σχόλια και να μην αφήνει τίποτα "να πέσει κάτω".

Είναι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, όπου οι ατάκες του μας "κλέβουν την καρδιά" κάθημερινά και μας κάνουν να "λιώνουμε" από τα γέλια.

Σήμερα (2-1) το πρώτο επεισόδιο του Rouk Zouk Special για τον νέο χρόνο ήταν απολαυστικό με τους εκλέκτούς καλεσμένους να βάζουν τα δυνατά τους για καλό σκοπό. Στο σημερινό επεισόδιο παρευρέθηκαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαρία Αντωνά, ο Νικόλας Ράπτης, ο Παναγής Τζωρτζάτος, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Κρυσταλλία, η Αντιγόνη Βιντιάδη, ο Νίκος Καλούδης και ο Σταύρος Σβίνγκος.

Τόσο οι καλεσμένοι όσο και η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασαν φανταστικά και διασκέδασαν με τη ψυχή τους στα παιχνίδια του Rouk Zouk, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μην μπορεί να σταματήσει με τίποτα να μιλάει και να τους χαρακτηρίζει όλους καλά παιδιά. Τα σχόλια στο Twitter τόνισαν το ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν σταμάτησε να μιλάει, με τους περισσότερους να λένε ότι είναι σαν να παρουσιάζει εκείνος και όχι σαν να βρίσκεται εκεί σαν καλεσμένος.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

Ρουκ Ζουκ Special: Η ομάδα «Βέμπο» έρχεται αντιμέτωπη με την «Κυρία Επιθεώρηση» και… ρουκζουκάρουν

Τηλεθέαση: «Μάχη» στην prime time! Γη της Ελιάς και Rouk Zouk Special σάρωσαν την Κυριακή

Ρουκ Ζουκ: Η ατάκα που έγινε viral - Το twitter «πήρε φωτιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved