Survivor: Ο αγώνας ασυλίας, η διαφωνία στα ματσαρίσματα και τα νεότερα για την υγεία του Σπύρου
Media

Survivor: Ο αγώνας ασυλίας, η διαφωνία στα ματσαρίσματα και τα νεότερα για την υγεία του Σπύρου

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor (3-1) ξεκίνησε με εντάσεις και έναν αγώνα για την ασυλία, με έναν απαιτητικό στίβο μάχης, που απαιτούσε ταχύτητα και καλό στόχο. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, όπου η πέμπτη σεζόν του έκανε την πρεμιέρα του πριν από ελάχιστες εβδομάδες και ήδη έχει κερδίσει ένα φανατικό κοινό, που το παρακολουθεί συνεχώς και ανυπομονεί για την συνέχεια.

Σήμερα (3-1) οι εντάσεις στην παραλία των Μαχητών ήταν σχεδόν αναπόφευκτες, αφού οι άνδρες της ομάδας ξέσπασαν κατά των γυναικών, σχετικά με το θέμα των ματσαρισμάτων και το πως διαχειρίζονται αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι, κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Μάλιστα, ο Θανάσης Μπέλλος ήταν εκείνος που διαφώνησε κάθετα με τις κοπέλες, καθώς όπως είπε λόγω της ηλικίας τους, η σκέψη τους είναι κάπως αυθόρμητη και εξαιτίας αυτού, χάνονται πολύτιμοι πόντοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Σε όλο αυτό το ιδιαίτερο κλίμα για τους Μαχητές, πραγματοποιήθηκε και ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας, με έναν στίβο μάχης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, καθώς οι παίκτες θα έπρεπε να διαθέτουν μεγάλη σωματική δύναμη και να στοχεύσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως ο Σπυρος από την ομάδα των μαχητών βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο παίκτης είναι πολύ καλά στην υγεία του, αλλά θα πρέπει να εκτιμηθεί ότι είναι έτοιμος για να επιστρέψει στο εκατό τοις εκατό. Ο Βαλάντης, από την ομάδα των διασήμων βρισκόταν εκτός του αγωνίσματος σήμερα, καθώς υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο επεισόδιο είχε νοσηλευτεί και εκείνος, μετά από τραυματισμό του.

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι πλέον το Survivor βρίσκεται σε κανονικούς ρυθμούς, με δυο μόνο αγώνες ασυλίας της εβδομάδας, και ένα αγώνισμα ατομικής ασυλίας, από το οποίο θα προκύπτει και ο παίκτης που θα εξαιρείται από την ψηφοφορία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Ελισάβετ Σπανού «καρφώνει» την Μυριέλλα Κουρεντή: «Έχω ακούσει, έχει συζητηθεί ότι…»

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη! Η απάντησή της μετά την ατάκα «πρώην κολλητή» της Βρισηίδας στο Survivor

Survivor: Ο Βαλάντης επέστρεψε από το νοσοκομείο αλλά νοσηλεύεται ο Σπύρος από του Μαχητές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved