Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Γιάννης Λάτσιος στο Open μετά τις γιορτές!
Media

Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Γιάννης Λάτσιος στο Open μετά τις γιορτές!

Στην τελική ευθεία εισέρχεται μετά τις γιορτές το εγχείρη­μα του Γιάννη Λάτσιου για την αναβάθμιση του Open σε επίπεδο προγράμματος και τηλεθέασης.

Τις μεγαλύτερες συνέ­πειες αναμένεται να υποστεί φυσικά, ο τομέας της ψυχαγωγίας, ο οποίος υπολείπεται με τεράστια διαφορά του ανταγωνισμού.

Ήδη έχει κοπεί η εκπομπή που παρουσίαζαν η Μυρτώ Κάζη και ο Ετεοκλής Παύλου, ενώ ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του κανα­λιού έχει στο πλάνο του σειρά αλλαγών, που αφορούν τις εκπο­μπές τόσο της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη όσο και της Νικολέτας Ράλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με δεδομένο ότι η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στο μέσον της, γεγονός που αποκλείει εκτεταμένες παρεμβάσεις, σε αυτή τη φάση δίνεται έμφαση στο κομμάτι του περιεχομένου και πι­θανώς σε ορισμένα πρόσωπα στα πάνελ.

Εξάλλου, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με το μπάτζετ, το οποίο θα κληθεί να δια­χειριστεί ο έμπειρος παράγοντας, αφού ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του τηρούν σιγήν ιχθύος. Στο μεταξύ, με τις «πλά­τες» της πρόσφατης αποθέωσης του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού στο πρόσωπό του και ενόψει των κινήσεων Λάτσιου, οι οποίες φυσικά θα έχουν ως κεντρικό άξονα την ψυχαγω­γία.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ζητά από την πλευρά του είτε προσλήψεις είτε μετακινήσεις στελεχών στον ενημερωτικό το­μέα, θεωρώντας πως σε αυτή τη συγκυρία υπάρχουν σημαντι­κά κενά. Μάλιστα, καναδυό από τις επιθυμίες του έχουν πραγ­ματοποιηθεί ήδη...

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved