Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καρμέλα συνεχίζει ατάραχη τα σχέδιά της να καταστρέψει το χωριό
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καρμέλα συνεχίζει ατάραχη τα σχέδιά της να καταστρέψει το χωριό

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο καβγάς του Ηλία με τον Παναγή στενοχωρεί τη Φιλιώ, που αποφασίζει να μη συνεχίσει τη σχέση της με τον μπακάλη μας.

Η Καρμέλα, πάλι, συνεχίζει ατάραχη τα σχέδιά της να καταστρέψει το χωριό και φαίνεται πως τα έχει προβλέψει όλα και καταφέρνει να ξεγελάσει τον Μένιο για ακόμη μια φορά. Οι υπογραφές για τις υποθήκες των σπιτιών μπαίνουν και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Και όλα αυτά, υπό το άγρυπνο βλέμμα της σατανικής Καρμέλας!

Η Φιλιώ ζητάει από την Κατερίνα να μην αποκαλύψει στον Παναγή τη σχέση της με τον Ηλία και τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Καρμέλα φαίνεται πως τα έχει προβλέψει όλα και καταφέρνει να ξεγελάσει τον Μένιο για ακόμη μια φορά. Οι υπογραφές για τις υποθήκες των σπιτιών μπαίνουν και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει.

Η Φιλιώ χωρίζει τον Ηλία, για να μην έρθει σε ρήξη με τον γιο της. Ο Σίμος αποφασίζει να γίνει ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ η Τούλα αποφασίζει πως περνάει υπαρξιακή κρίση. Η Αλίκη παίζει… βρόμικα και πείθει την Καρμέλα να βοηθήσει να πάρει πίσω ο Κανέλλος τη δουλειά του.

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας αποφασίζει να γράψει ένα γράμμα στη Φιλιώ, για να τη μεταπείσει. Πώς θα αντιδράσει ο Παναγής όταν βρεθεί να διαβάζει την ερωτική εξομολόγηση, που προορίζεται για τη μητέρα του;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο καβγάς του Ηλία με τον Παναγή στενοχωρεί τη Φιλιώ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι Πλατανιώτες κοντεύουν να πούνε το νερό νεράκι

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Θα καταφέρει να δώσει λύση ο πρόεδρος πριν μείνει όλο το χωριό χωρίς νερό;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved